Malaezu.ro

Astăzi și mâine puteți urmări prima emisiune live pe internet făcută de Kooperativa 2.0

Pentru că abia ce-a început Mastering the Music Business, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, vreau musai să vă anunț și o altă premieră: în paralel cu evenimentul cu pricina, Kooperativa 2.0 a amenajat un studio unde este realizată o emisiune transmisă live pe internet.

Chivas Sound of Business este numele isprăvii, iar scopul ei este să aducă în fața camerelor cât mai mulți specialiști, artiști și antreprenori care să discute despre integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România. Emisiunea implică nu mai puțin de 16 ore de live streaming, timp de două zile (pe 16 și 17 februarie) între orele 11 și 18.

Echipa de moderatori e formată din Cristian China Birta, Marius Matache, Anca Lupeș și Andrei Vulpescu, alături de care vor veni invitați precum Cornel Ilie (Vunk), Zoli Toth, Tataee (BUG Mafia), Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fințescu, Cristina Balan (câștigătoare Vocea României), Bogdan Naumovici și mulți alții.

Emisiunea poate fi urmărită live pe pagina http://kooperativa.ro/live sau, dacă vă e mai ușor, exact în acest articol, în fereastra de mai jos. Iar dacă n-ați reușit să ajungeți la eveniment, dar vreți să comunicați ceva puteți folosi cu încredere hashtagul #ChivasSoundofBusiness.

Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

 1. Andreea

  16 februarie 2016 - 4:43 pm
  Răspunde

  o initiativa foarte faina

  pacat ca este in timpul programului, dar poate se incarca pe YouTube inregistrarea…

  merci

  • Alexandru Ion

   16 februarie 2016 - 5:54 pm
   Răspunde

   O să fie disponibilă și pe Youtube în perioada următoare! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.