Malaezu.ro

Acesta este cel mai romantic mesaj de Valentine’s Day pe care l-am primit vreodată

Ce-i drept, e cel mai romantic și datorită faptului că eu nu primesc mesaje de Valentine’s Day niciodată; pentru că nu cred în sărbătoarea asta, așa artificială cum e ea. În fine, asta e altă poveste și n-are sens să vă luați după mine dacă voi sunteți de altă părere.

Dar declarația aia de mai sus mi-a mers la suflet fără doar și poate, indiferent c-ar fi venit pe 14 februarie sau pe 1 aprilie. Întâi de toate, că mi se adresează cu „nesuferitule. Vă provoc să vă gândiți la un cuvânt care să nu fie câtuși de puțin siropos, dar să exprime mai multă dragoste decât apelativul ăla! Deci când îi zici cuiva nesuferitule nesuferito e ca și când i-ai spune că-l / c-o accepți așa cum e; iar așa cum e implică foarte multe defecte!

Apoi îmi spune că sunt o persoană specială. Păi cum să nu-mi gâdile orgoliul declarația asta? Mai ales în condițiile în care ea a făcut un hobby din a enerva pe toată lumea, să-mi spună tocmai mie că eu sunt special din punctul ăsta de vedere? Acolo, la partea cu „pentru tot restul vieții” nu știu ce să zic, că eu devin imun în timp; adică ar trebui să-și dea mai mult silința, să se autodepășească pe zi ce trece.

Dar partea cea mai mișto din toată treaba asta e alta: mesajul ăla mi l-a adus o vulpe care spărgea baloane! Mi-a zbârnâit mailul pe telefon exact ca-n filmele alea adolescentine în care the crush îi dă un mail băiatului ăla cu rol de prieten-etern, iar lui îi apar inimioare pe ecran: că cică aș fi primit un mesaj cu ocazia zilei de Valentine’s Day! Dar dacă vreau să-l descopăr trebuie să sparg niște baloane cu ajutorul unei vulpi, într-o aplicație de mobile.

Și cum vă spuneam că eu nu sunt prieten cu mesajele romantice, e bine c-am fost cucerit de jocul cu vulpea căci altfel trecea sufletul meu pereche pe lângă mine. Vorba vine! Evident că am fost profund mișcat de gestul plin de patos al fetei (observați cum s-a semnat „cu dragoste” în final, da?). Și nu vă gândiți c-am stat pasiv la toată treaba asta, pentru că și eu, la rândul meu i-am trimis un fel de declarație d-asta de dragoste de Valentine’s Day.

CuteOD se numește jucăria asta și e, de fapt, o aplicație pentru smartphone care-ți permite să trimiți mesaje de dragoste celor dragi. Numele vine de la Cute Over-Dose (și s-ar traduce, după umila mea părere, Supradoză de drăgălășenie), iar ideea aparține unui programator român certat de iubita sa că nu prea e romantic și nu-i dă mesaje de dragoste. Și mai fain e că, în urma aplicației urmează să apară și o campanie de crowdfunding care să ajute la realizarea unui produs îmbunătățit, cu posibilități extinse de personalizare grafică, cu o multitudine de teme noi, dar și o variantă de iOS (versiunea beta e momentan disponibilă doar pe Android).

În altă ordine de idei, varianta asta cu mesaje pentru Leonardo DiCaprio mi se pare o utilizare a aplicației chiar și mai bună decât scopul ei inițial!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.