Malaezu.ro

La cartela Vodafone, fiecare apel primit îți aduce internet și credit pentru telefon (P)

Nu știu de voi, dar eu îmi folosesc foarte des și foarte mult internetul pe care-l am pe mobil. Am o extraopțiune la cartela Vodafone care-mi pune la comun minutele naționale cu datele mobile, și evident că echilibrul forței duce foarte mult în direcția internetului mobil. Partea cea mai faină e că acum puteți primi până la 10 gb trafic pe lună, indiferent de rețeaua în care sunteți, doar vorbind la telefon, dacă îi faceți pe alții să vă sune. În plus, primiți și credit pentru un telefon nou sau accesorii gratuite.

Dacă sunteți client Vodafone și vreți să câștigați internet pe mobil, dar și credit pentru telefon, de îndată ce vă activați opțiunea veți primi 1 mb/minut de fiecare dată când sunteți sunați de cineva din rețeaua Vodafone. Deci, dacă amândoi aveți activată opțiunea și vă sunați între voi, primiți amândoi internet pe mobil.

Dacă sunteți client Vodafone și sunteți sunați de cineva din altă rețea (și aici vine partea interesantă), atunci primiți 10 mb/minut. Dacă persoana respectivă e înregistrată de asemenea în campanie (pentru că, da, se poate și asta, explic eu mai jos modalitatea) și își asociază numărul de telefon cu un număr de cartelă Vodafone, atunci va primi de asemenea internet gratuit pe mobil.

Puteți câștiga internet pe mobil și dacă sunteți din altă rețea! Și-acum urmează să detaliez ce începusem mai sus. Indiferent în ce rețea sunteți, dacă vă înregistrați numărul de telefon prin SMS la 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau în aplicația MyVodafone, veți primi un număr special de cartelă Vodafone pe care va intra bonusul de internet. Numărul asociat poate fi un număr deja existent (pe care îl aveți prin casă sau o cartelă Vodafone nefolosită) sau un număr nou, ce poate fi obținut gratuit, la cerere, în rețeaua de magazine Vodafone și/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.

Dacă un client al altei rețele de telefonie mobilă apelează un utilizator aflat în rețeaua Vodafone, ambii primesc 10 mb/minut și credit pentru telefon, cu condiția ca fiecare să fie înregistrat în campanie. În plus, toți utilizatorii primesc în momentul înscrierii în campanie un bonus de 5 gb valabil 15 zile.

Cum puteți câștiga cu ușurință mai mult internet? Asta e partea mea preferată pentru că eu, personal, o tratez ca pe o provocare. Adică eu primesc internet gratuit, plus creditul acela pentru un telefon nou atunci când mă sună lumea și, cu cât vorbesc mai mult la telefon cu atât bonusul crește. Ceea ce-mi amintește c-am vorbit la telefon doar în ultima săptămână câteva ore (!), deci stau bine la capitolul ăsta. Toată treaba asta e ca un joc, însă e unul inteligent, exact cum îmi place mie.

Îmi găsesc prietenii care sunt în alte rețele și îi pun să mă sune; adică nu așa, degeaba, că subiecte de discuție se găsesc mereu. Căci, așa cum ziceam, dacă vin apeluri din altă rețea vine și mai mult internet, și mai mult credit. Apoi caut și prieteni care au cartela Vodafone și îi bag și pe ei în joc: cu cât mă sună mai mulți, cu atât mai bine. Și vă promit că vă răspund tuturor, dezbatem orice subiect doriți, rezolvăm orice problemă și stabilim orice detalii – facem chiar și planuri de Revelion!

Ăsta ar fi planul meu dar, desigur, voi vă puteți gândi fiecare propria strategie: important e să-i faceți pe oameni să vă sune, ca să primiți internet; gratis la cartelă. Primești și net și telefon. Când te sună prietenii. Înscrierea se poate face până pe 31 ianuarie, cu posibilitate de prelungire, iar acumularea și utilizarea de net gratuit și de credit pentru telefon se poate face până la 31 martie 2016. În final am să vă las niște link-uri cu informații suplimentare despre cum funcționează sistemul, cât și o listă a telefoanelor pe care le puteți achiziționa. Iar mai jos găsiți spotul campaniei, exact în nota aceea veselă cu care-am fost obișnuiți de Vodafone.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Andreea

    26 martie 2017 - 7:35 am
    Răspunde

    Cum pot sa aflu cat credit pentru telefon am acumulat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.