Malaezu.ro

În caz că vrea cineva să îl întrebe ceva pe Zlatan…

S-a născut în Malmo, Suedia, iar în cariera sa de fotbalist a jucat la nu mai puţin de şapte cluburi de fotbal. Are 32 de ani, a evoluat în Olanda, Italia, Spania şi Franţa dar a debutat ca fotbalist în ţara natală. Are aproape 100 de partide jucate pentru echipa naţională şi aproape 50 de goluri marcate. A scris o carte autobiografică (I Am Zlatan) şi a fost protagonistul a numeroase campanii publicitare sau virale pe internet. Îl cheamă Zlatan Ibrahimovic.

O fire aparte, un caracter atipic în peisajul sportului mondial, Zlatan este posesorul unei aroganţe plăcută atât de fani cât şi de aceia ce nu simpatizează cu acest curent fotbalist. Direct şi la obiect, suedezul nu are nicio problemă în a vorbi despre el la persoana a treia şi de a se autocaracteriza cel mai bun jucător din lume. Felul său de a fi l-a transformat dintr-un jucător de fotbal într-un adevărat personaj ce nu poate fi altfel decât apreciat de o lume întreagă.

Cu ocazia Campionatului Mondial, cei de la Nike au realizat un scurt filmuleţ de cinci minute despre ceea ce înseamnă în viziunea lor a risca totul. Videoul ce are ca protagonişti versiunile animate ale lui Wayne Rooney, Neymar, David Luiz, Iniesta, Ribery, Cristiano Ronaldo dar şi Zlatan Ibrahimovic reprezintă doar începutul unei campanii cu mult mai mare. Abia atunci când riscă într-adevăr totul, suedezul devine personaj principal în propria-i poveste, interacţionând cu fanii din toată lumea de o manieră nemaiîntâlnită: una animată.

Astfel cei de la Nike au dat startul campaniei şi a hashtagului #AskZlatan, prin intermediul căruia fanii îi pot adresa tot felul de întrebări suedezului. Campania desfăşurată pe Twitter permite utilizatorilor să îşi exprime curiozităţile în scris, urmând ca ulterior Zlatan să le aleagă pe cele mai interesante şi să le răspundă printr-un video animat. Ca de exemplu, utilizatorul de Twitter @Kim_Football l-a întrebat pe Ibra folosind hashtagul #AskZlatan care e cel mai important gol pe care l-a înscris în carieră. Răspunul suedezului îl puteţi vedea în videoul de mai jos şi este cel puţin interesant.

Iar în caz că aveţi şi voi întrebări pentru Zlatan, ştiţi ce aveţi de făcut. Cont pe Twitter, dăm Follow paginii @NikeFootball, folosim hashtagul #AskZlatan şi punem întrebarea. Cele mai bune primesc răspunsul de la Animated Zlatan!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.