Malaezu.ro

Începând de azi fotbalul o să fie mai sărac

Doi dintre cei mai mari jucători din ultimii 10 ani au anunțat în weekend că se retrag de la echipa națională pentru care joacă fiecare. Întâi a fost Ibrahimovic, care a declarat în conferința de presă dinaintea ultimului meci al Suediei din grupele EURO 2016 că acest European va fi ultimul turneu final la care va mai participa. Suedia a pierdut meciul cu Belgia și a ratat calificarea în optimi, iar odată cu acel meci s-a sfârșit și drumul lui Zlatan la echipa națională.

Cei de la Volvo au fost pe fază, au profitat de decizia suedezului și au realizat clipul ăsta de mai jos, care provoacă piele de găină

Cel de-al doilea mare jucător care a anunțat în urmă cu doar câteva ore că se retrage de la națională e Lionel Messi. Cel considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a pierdut în această noapte cea de-a patra finală disputată cu naționala Argentinei, în compania celor de la Chile. După 0-0 în 120 de minute Messi a ratat primul penalty pentru țara sa, oferindu-le indirect trofeul Copa America chilienilor.

Deranjat de criticile din ce în ce mai dese ale suporterilor argentinieni și, sub motivarea c-a suferit prea mult la națională cu atâtea trofee ratate, Leo Messi și-a anunțat retragerea. Chestia interesantă e că jucătorul a decis să-și lase barbă înaintea turneului Copa America, spunând că nu se va mai bărbieri până ce Argentina nu va pierde un meci. Acum se poate întoarce înapoi la vechiul look și înapoi la echipa de club.

Urmează Cristiano Ronaldo să-și anunțe retragerea dacă Portugalia nu va cuceri EURO anul acesta? Nu de alta, dar nici el n-a realizat prea multe cu naționala sa, în afară de faptul c-a reușit să marcheze în patru Campionate Europene diferite.

(sursa foto)

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.