Malaezu.ro

InfoGeek #11: Jared Leto va juca rolul protagonistului în Morbius the Living Vampire

Eu recunosc că în perioada asta fac binging masiv cu meciurile de la Campionatul Mondial, loc în care, dacă e să ne raportăm la ultimele rezultate, avem parte de suficientă dramă cu accente SF pe alocuri. Cu toate astea lucrurile se întâmplă și în afara stadioanelor din Rusia, iar în plin mercato se anunță transferuri răsunătoare pentru filmele și serialele produse de coloșii Marvel și DC Comics în vederea următoarelor runde de El Classico. Iar ca alternativă la comentariile fanteziste de pe TVR poți citi mai departe articolul ăsta, că se încadrează în același registru.

1. Jared Leto va juca rolul principal în filmul Morbius the Living Vampire. Leto face astfel trecerea de la DC la Marvel și-l pune, cel puțin pentru moment, pe plan secund pe Joker. Dar nu e panică, man, că Leto îi poate juca simultan pe cei doi oricum. Vampirul Morbius este unul dintre antagoniștii lui Spider-Man și va face parte din universul celor de la Sony, alături de filmele Venom și Silver & Black, fără alte legături cu MCU momentan. Știrea completă o poți parcurge aici.

2. Serialul Watchmen începe să-și contureze distribuția. Printre numele pe care le avem momentan pe listă se numără Jeremy Irons (pe care l-ai putut vedea recent în rolul lui Alfred, majordomul lui Bruce Wayne), Tom Mison (din Sleepy Hollow), Frances Fisher (Titanic), Regina King (The Leftovers) și, cea mai nouă apariție, Yahya Abdul-Mateen II, omul care va juca de asemenea rolul lui Black Manta, antagonistul lui Momoa în filmul Aquaman. Alte nume care s-au alăturat deja serialului poți afla de aici.

3. Cel de-al doilea film Spider-Man se va numi Far From Home. Tom Holland a dezvăluit „accidental” numele filmului în timp ce ținea o tabletă în mână pe care era scrisă treaba asta. Mișto marketing în contextul în care Holland e cunoscut drept unul dintre actorii care nu e capabil să țină secrete și dă mereu spoilere. Mai știm c-o să apară în iulie 2019, că acțiunea va avea loc în Europa, însă cea mai interesantă chestie e legată de villain: încă nu-i nimic oficial, dar se pare că Jake Gyllenhaal îl va portretiza pe Mysterio, iar eu sunt super entuziasmat de idee. Poți citi mai multe despre Spider-Man: Fam From Home de aici.

4. Elon Musk a postat pe Instagram o poză prin care pretinde c-ar fi Doctor Strange. Asta e o chestie mișto: deci omul a pus o poză cu Doctor Strange și descrierea „selfie” și lumea a luat-o razna. Apoi Scott Derrickson, regizorul filmului Doctor Strange a postat la rândul său pe Twitter mesajul „it’s not about you” și lumea iar a luat-o razna. În fine, ce știm sigur e că Marvel a confirmat oficial că se lucrează la Doctor Strange 2, iar Cumberbatch e în continuare protagonist. Better luck next time, Musk.

5. Pennyworth, serialul despre viața majordomului lui Bruce Wayne va fi produs din toamnă. Din ce se știe momentan serialul nu va avea legătură cu Gotham (altă producție ce are la bază tinerețea lui Wayne și implicit a lui Alfred) sau cu alt univers DC, precum DCEU sau Arrowverse. Va avea 10 episoade cu acțiunea desfășurată în anii ’60, iar în centrul evenimentelor va fi o variantă mai tânără a lui Alfred exact în momentul în care acesta începe să lucreze cu Thomas și Martha Wayne. Dacă ești curios poți găsi mai multe detalii aici.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.