Malaezu.ro

InfoGeek #4: Marvel a decis în sfârșit să-i dedice un film solo lui Black Widow

După lista filmelor pe care orice geek va trebui să le vadă în 2018 InfoGeek, seria asta pe care o dezvolt pe blog își reia cursul normal, că doar noutăți sunt o grămadă. Și chiar dacă e încă început de an, iar afară s-a pus o ninsoare cum n-am mai văzut de iarna trecută asta nu înseamnă că toate lucrurile trebuie să stea pe loc la fel ca traficul din București.

1. Studiourile Marvel s-au pus pe treabă pentru filmul solo cu Black Widow. Fanii filmelor cu supereroi tot cer ca producția asta să se realizeze de câțiva ani; probabil de când au văzut-o prima oară pe Scarlett Johansson în rolul Natashei Romanoff în urmă cu opt ani, în cel de-al doilea film al trilogiei Iron Man. Și probabil că presiunea a crescut și mai mult după lansarea filmului Wonder Woman, căci în fond ce-ar avea Prințesa Diana și n-are agentul secret cu origini rusești a rivalilor? Lucrurile sunt abia la început, dar măcar acum proiectul are un scenarist, în persoana lui Jac Schaeffer. Până se oferă mai multe detalii eu îți recomand articolul ăsta despre subiectele pe care ar trebui să le abordeze filmul cu Black Widow.

2. Black Lightning debutează săptămâna asta și va fi disponibil inclusiv în România. CW și DC Comics au un parteneriat de lungă durată destul de complex: adică-i cu suișuri și coborâșuri, că nu toate serialele lor s-au dovedit neapărat a avea succes. Cea mai recentă producție comună e Black Lightning, povestea primului personaj de culoare ce avea parte de o serie originală în paginile benzilor desenate DC. În spatele costumului de supererou e un tip pe nume Jefferson Pierce, princeput în a manipula electricitatea. Vestea bună e că serialul o să fie dat și pe Netflix începând cu 23 ianuarie, deci nu trebuie să aștepți prea mult ca să-l poți urmări. Aici găsești și un articol cu tot ce trebuie să știi despre el.

3. Apropo de Netflix, din 2 februarie avem Altered Carbon. Ăsta o să fie unul dintre serialele pe care o să-l vezi distribuit masiv pe rețelele sociale la începutul lunii următoare. Și-atunci când o să vezi că toți prietenii tăi se uită la el să-ți aduci aminte de ce-ai citit aici. Altered Carbon e un SF bazat pe romanul lui Richard K. Morgan, iar acțiunea se întâmplă într-un viitor aflat la o distanță de 300 de ani în care conștiința umană poate migra dintr-un corp în altul pentru a rămâne nemuritoare. Mai jos găsești trailerul producției, dar dacă vrei să citești ceva mișto despre subiect îți recomand articolul ăsta despre cum s-a promovat serialul la CES.

4. Universul X-Men are în prezent planuri pentru 13 filme. Chiar când te-ai gândi că dacă Fox a fost cumpărat de Disney atunci toate producțiile lor Marvel vor muri și vor fi regândite de oamenii de acolo, ei vin și-ți spun că au planuri mari; pentru 13 producții, mai exact. New Mutants e prima, apare anul ăsta și se pare că va fi urmată de încă două continuări care să completeze trilogia. Tot anul ăsta apare și Deadpool 2, iar la fel ca-n cazul anterior seria va fi completată în viitor de un al treilea film dedicat mercenarului. Ultimul film al lui 2018 din Universul X-Men e Dark Phoenix, însă pentru vara lui 2019 oamenii lucrează la producția Gambit. Poți găsi o listă completă a filmelor și mai multe detalii despre fiecare în parte aici.

5. Handmaid’s Tale revine cu sezonul 2 pe 25 aprilie. Povestea din serialul ăsta e una dintre cele mai mișto pe care le-am văzut eu vreodată. Am și scris pe tema asta aici, pe scurt e vorba de o societate în care femeia are rol de reproducere și libertăți foarte limitate. Dacă n-ai văzut încă primul sezon acum e momentul ideal, îl găsești pe HBO GO. Iar din aprilie îl poți vedea și pe-al doilea. Trailerul îl ai deja mai jos, e proaspăt pe internet.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.