Malaezu.ro

Am terminat maratonul de 60 de episoade de Game of Thrones. Acum?

Principalul meu obiectiv pentru vara asta a fost să mă uit la toate sezoanele apărute din Game of Thrones: 6 la număr, a câte 10 episoade fiecare. Cu mici întreruperi datorate zilelor de concediu sau, din contră, zilelor care m-au solicitat ceva mai mult, am reușit să mă țin de treabă și să-l văd până la capăt. Da, mă, e mișto, n-au primit bani oamenii ăștia să-l laude așa tare pe internet!

Nici spoilerele nu m-au deranjat. Am așteptat să moară Jon Snow cu sufletul la gură, că știam exact episodul în care o s-o pățească. Și-am văzut că mai sunt vreo 30 de secunde din tot sezonul și omul era viu, n-avea treabă. Până au venit unii și i-au dat cuțit mișelește, ca ultimii oameni. Eu m-așteptam să fie ceva război, luptă grea și complicată, dramatism… Dar nu! Omul a căzut sec, răpus ca pe Pantelimon.

Legat de lupte și războaie, episodul 9 din sezonul 6, cu bătălia bastarzilor e foarte, foarte bun! Adică nu doar că-i acțiune multă, dar e regizat și filmat în așa fel încât ai senzația că te sufoci pe câmpul de luptă. Iar ca personaj, cel mai mult mi-a plăcut de Tyrion; e incredibil cum omulețul ăsta reușește să nu facă nimic și să iasă câștigător de fiecare dată! Dacă vreți să-mi faceți un cadou de ziua mea, să știți c-am pus ochii pe un tricou d-ăla pe care scrie „I drink and I know things”.

Bun, ideea e că acum mai am aproape două luni până începe noul val de seriale din toamnă și n-am ce să urmăresc. Adică aș avea, doar că nu știu eu încă. Și ideea era să vă întreb ce seriale mișto îmi recomandați. Nu trebuie să fie un serial încheiat, doar să aibă măcar un sezon, două, care să mă țină ocupat. Am văzut House of Cards și restul serialelor Marvel de pe Netflix (Daredevil și Jessica Jones) și mi-au plăcut super mult două seriale făcute de Starz, Spartacus și Da Vinci’s Demons. Gotham mi se pare super bun și, din ce-am mai văzut și mi-au plăcut amintesc The Man in the High Castle și Sherlock cu Benedict Cumberbatch.

V-am dat exemplele astea ca să nu se mai repete în niște eventuale recomandări, dar și ca să știți în ce direcție-mi place să-mi consum timpul dedicat serialelor. Nu vreau comedii ușoare și nici povești de dragoste pentru adolescenți, ci mai degrabă ceva care să-mi solicite atenția, să mă facă să gândesc și, de ce nu, să aibă și oleacă de bătaie.

Ceva idei? 😀

(sursa foto)

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.