Malaezu.ro

Am încercat să reinterpretăm piesa „We will rock you” cu ajutorul unor pietre

Acum vreo două săptămâni am fost cu gașca de la Kooperativa 2.0 la cel mai mare showroom de piatră din România, Piatraonline.ro, ca să aflu exact de ce se laudă oamenii ăia că pot face aproape orice din piatră. O să revin asupra aspectului ăsta ceva mai târziu în articol, că-i interesant.

Ideea e alta: când s-au trezit bloggerii înconjurați de pietre de toate formele, mărimile și cu istorii care mai de care mai complicate, au început să-și înșire arsenalul de glume din câmpul semantic local. D-alea cu „ce bolovan ești!”, „să iei o piatră în gură!” sau „nu mai sta așa stană de piatră!” În fine, ce-i drept c-a fost și foarte ofertant contextul.

Așa s-a născut ideea asta, cum c-ar fi mișto să și cântăm ceva care să se potrivească feng-shuiului zonei. Și pentru că n-ai cum să te gândești la altă piesă decât la arhicunoscuta „We will rock you” atunci când vrei să faci o asociere cu niște pietre, fix p-asta am încercat și noi s-o reinterpretăm. Unde „încercat” e cuvânt cheie al… ei bine, încercării.

Am luat bolovanii în mână și am început să-i ciocnim zgomotos pretinzând că în capul nostru (și doar în capul nostru) formează ritmul piesei celor de la Queen. Că-n capul fiecăruia forma un ritm diferit față de colegi, asta e o altă poveste. Ce-i drept că la un moment dat, după multe încercări am reușit să invocăm, ca să zic așa, niște elicoptere. Vedeți voi ce și cum în clipul de mai jos.

Revenind. Ideea cu Piatraonline.ro, așa cum am mai zis, e că oamenii de-acolo se laudă că pot face aproape orice din piatră. E cel mai mare magazin de piatră naturală atât online, cât și offline, cu peste 1.500 de produse. Oamenii aduc piatră acolo din toate colțurile lumii, din Grecia și Bulgaria până în Indonezia și Brazilia.

Livrează oriunde în România în aproximativ 24 – 48 de ore, dar și extern în 72 de ore, au un call center dedicat (la 021.9907), cam singurul existent pe domeniul lor de activitate și asistență tehnică online 6 zile pe săptămână, cu 4 oameni care fac doar treaba asta: stau și vorbesc pe chatul live de pe site.

În prezent au și o campanie mișto în care zic că totul e mai bun pe grătar. Ceea ce e adevărat, dacă mă întrebați pe mine. Ideea e că dacă votați grătarul preferat dintre cele expuse acolo puteți câștiga mai multe premii, printre care și un grătar de grădină placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Și pentru că am fost acolo și-am văzut cam ce știu să facă oamenii ăia, vreau să vă solicit vouă imaginația și să vă întreb ce obiect din piatră v-ați dori să aveți în grădină. Dar să fie ceva spectaculos, inedit, bine?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

 1. Simina

  11 august 2016 - 9:55 pm
  Răspunde

  Mi-as dori, in gradina, un rau din piatra! E inedit?

  • Alexandru Ion

   16 august 2016 - 10:36 am
   Răspunde

   Cu apă tot din piatră, desigur; și curgătoare; din piatră curgătoare. Așa e cel mai inedit. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.