Malaezu.ro

Toate filmele și serialele pe care Marvel le-a pregătit pentru Phase 4

Weekendul acesta se întâmplă San Diego Comic Con, cel mai mare eveniment de acest gen din lume. Pe 21 iulie, începând cu ora 3 dimineața (ora României) a avut loc cel mai așteptat panel al convenției: cel susținut de Marvel Studios.

Cu această ocazie Marvel a prezentat timeline-ul complet pentru Phase 4, cu toate filmele și serialele de care urmează să avem parte în următorii 2 ani. Spoiler: sunt multe. 

 

Black Widow

Black Widow

Primul proiect din Phase 4 va fi filmul dedicat Natashei Romanoff. Filmările au început deja, cu Scarlett Johansson în centrul atenției, însă alături de ea în film vor fi prezenți și David Harbour (The Red Guardian), Florence Pugh (Yelena), O-T Fagbenle (Mason) și Rachel Weisz (Melina). Black Widow va avea premiera pe marele ecran pe 1 mai 2020.

 

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier

Este primul serial produs de Marvel exclusiv pentru Disney+, cu Anthony Mackie și Sebastian Stan protagoniști. Mai mult, Daniel Brühl va reveni în rolul lui Baron Zemo, după apariția sa în Civil War. The Falcon and The Winter Soldier va debuta pe Disney+ în toamna lui 2020.

 

The Eternals

The Eternals

Unul dintre cele mai așteptate titluri ale Phase 4 îi va aduce împreună pe Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) și Don Lee (Gilgamesh). The Eternals va avea premiera pe 6 noiembrie 2020.

 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Simu Liu va fi Shang-Chi, unul dintre cele mai populare personaje asiatice din portofoliul Marvel. Marea surpriză aici vine din faptul că Tony Leung a fost confirmat pentru rolul adevăratului Mandarin și, după cum îi spune și titlul, filmul va fi centrat pe legenda celor zece inele ale sale. Shang-Chi va intra în cinematografe pe 12 februarie 2021.

 

WandaVision

WandaVision

Cel de-al doilea serial Marvel/Disney+ îi va aduce împreună pe Elizabeth Olsen și pe Paul Bettany, alături de Teyonah Parris. Dacă primii doi își vor relua rolurile care i-au consacrat în MCU, Teyonah o va interpreta pe Monica Rambeau, varianta adultă a copilului pe care l-ai cunoscut deja în filmul Captain Marvel. WandaVision va avea premiera pe Disney+ în primăvara lui 2021.

 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Cel de-al doilea film al lui Doctor Strange îi va avea ca protagoniști nu doar pe Benedict Cumberbatch, ci și pe Elizabeth Olsen în rolul Wandei. Marvel a anunțat că filmul se va afla în strânsă legătură cu serialul WandaVision, încercând astfel să popularizeze și producțiile Disney+ și să le ridice la același nivel cu filmele. Doctor Strange 2 va putea fi găsit în cinematografe începând cu 7 mai 2021.

 

Loki

Loki

Tom Hiddleston revine în costumul lui Loki pentru ceea ce-ar putea fi sfârșitul poveștii sale. Actorul chiar declara recent că serialul ăsta va fi un prilej pentru ca fanii să-și poată lua rămas bun așa cum trebuie de la unul dintre cei mai populari antagoniști oferiți de Marvel vreodată. Loki va putea fi urmărit pe Disney+ în primăvara lui 2021.

 

What if...?

What if…?

What if…? este titlul unei serii de benzi desenate super populare în rândul fanilor, care prezintă ce s-ar fi întâmplat dacă evenimente clasice s-ar fi petrecut altfel: de exemplu dacă Peter Parker n-ar mai fi devenit Spider-Man și în locul lui ar fi fost mușcat Flash Thompson. Pentru seria animată pregătită de Marvel Jeffrey Wright va fi vocea lui The Watcher, dar și alți actori din MCU își vor împrumuta vocile. What if…? va fi disponibil pe Disney+ în vara lui 2021.

 

Hawkeye

Hawkeye

Jeremy Renner își va pune încă o dată costumul lui Hawkeye pentru serialul care va apărea pe Dinsey+ în toamna lui 2021. În cadrul panelului de la SDCC Kevin Feige a dezvăluit în premieră că seria va reprezenta și o introducere în MCU pentru Kate Bishop, cunoscutul arcaș de sex feminin din benzile desenate.

 

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

Thor este primul personaj Marvel care primește patru filme, după ce Iron Man și Captain America s-au oprit la trei. Taika Waititi va fi regizor pentru încă o dată, iar din distribuție vor face parte Chris Hemsworth, Tessa Thompson și, surpriză, Natalie Portman. Mai mult, Jane Foster, rolul jucat de Portman, este confirmat pentru a fi noul Thor, adaptând astfel una dintre cele mai de succes povești din benzile desenate dedicate zeilor nordici. Thor: Love and Thunder va avea premiera în cinematografe pe 5 noiembrie 2021.

 

Blade

Blade

Nu în ultimul rând, poate cel mai mare șoc oferit de Marvel la SDCC: se pregătește un nou film Blade, cu Mahershala Ali protagonist. Și, da, probabil că Ali va fi primul actor care va interpreta două personaje diferite în cadrul aceluiași univers, după ce l-a portretizat pe Cottonmouth în seria Luke Cage.

Notă: toate logourile sunt preluate de pe site-ul oficial Marvel.com.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.