Malaezu.ro

Recomandare de Weekend: Open Pub 43

De o săptămână tot vreau să vă povestesc ceva, mereu m-am luat ba cu una, ba cu alta. Ba am fost la filme, ba la conferinţe, ba la facultate (nu, la facultate n-am prea fost). Dar dacă tot e sâmbătă azi, dacă e ultima zi de iarnă şi mâine toţi bărbaţi se vor chinui să bucure cu mărţişoare toate femeile, zic că e taman contextul potrivit pentru a vă trimite să beţi ceva diseară, în cinstea lui martie. Recomandarea mea în acest weekend de tranziţie între două anotimpuri este Open Pub 43.

Vinerea trecută, după avanpremiera lui Focus, am dat o tură prin Centrul Vechi pentru a-mi odihni neuronii obosiţi după un film cu multe escrocherii şi minciuni într-o sticlă de bere; sau mai multe. Nu ştiu câţi dintre voi ştiu, dar eu am aşa o pasiune pentru accentul britanic, încât dacă l-aş putea implementa în vreun fel în limbajul nostru de toate zilele, aş face-o fără să ezit. Şi probabil că aş părea un ciudat, dar e ok aşa.

Şi pe lângă accentul lor, tare-mi mai place cum se distrează oamenii ăştia. Derulând doar puţin timpul înapoi, am fost de curând să urmăresc un meci de-al lui Arsenal, tot în Centrul Vechi, alături de fan-clubul tunarilor din România. Şi pentru că din România nu înseamnă neapărat români, erau şi ceva britanici pe-acolo. Norocul (sau un joc foarte bun al echipei londoneze) a făcut ca Arsenal să bată, lumea să se bucure, eu să fiu în al nouălea cer privind cât de fain se pot distra oamenii ăia.

Revenind; pentru că am văzut un soldăţel îmbracat în uniformă regală britanică la intrare, am zis că vreau neapărat să intru şi să văd ce-i cu Open Pub 43. Şi, pe lângă soldatul de la intrare, ce-am găsit acolo mi-a plăcut atât de mult, încât am zis că poate vreţi şi voi să vedeţi, să nu mă credeţi pe cuvânt. Am dat de accent britanic, Dumnezeule, erau acele momente în care dacă vorbeai cu mine şi îmi urlai ceva în ureche, eu nu auzeam nimic altceva decât sunete venite dinspre Regatul Unit.

Şi pe lângă britanicii veseli, tot acolo am găsit-o şi pe Loredana, care e un fel de gazda perfectă. Adică eu dacă ar fi să mă duc la o petrecere la cineva acasă, pe ea aş propune-o drept gazdă. Când vine vorba de distracţie, vă zic, Loredana e cam ca Dan Negru în noaptea de revelion: niciodată nu dă greş.

Muzica îi faină. Ştiu c-am auzit la un moment dat o melodie, vai, de-aş putea să-mi aduc aminte cum îi zice, care mi-a amintit de FIFA 2008. Adică vreau să spun că nu-s bumţiituri (ioi, ce cuvânt frumos am inventat) d-astea plicticoase pe care le asculţi la radio în drum spre muncă. Pentru maratonişti, Open Pub 43 are reducere de 50% la tărie în fiecare vineri şi sâmbătă între 3 şi 7 dimineaţa, iar în restul săptămânii găseşti alte promoţii drăgălaşe: gen, un Ciuc la 5 lei sau o Cuba Libre la 8.

Acum, eu chiar m-am simţit bine, iar singurul motiv pentru care n-am apucat să vă zic de locul ăsta până acum e c-am fost oleacă ocupat. Dar fiind sâmbătă, chiar cred c-ar fi o idee bună să aşteptaţi să apară subtitrarea în română de la House of Cards în Open Pub 43 din Centrul Vechi; pe Smardan 43.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.