Malaezu.ro

S-a dat startul la înscrieri pentru #ȘcoalaFlanco Powered by Kooperativa 2.0

Cred că asta e una dintre cele mai tari chestii pe care le-am văzut de când fac parte din echipa Kooperativa 2.0. Adică să vă explic care-i treaba cu această școală de care vă spun, căci știu că mai sunt printre voi elevi care încep anul școlar pe 15 septembrie și studenți care se aventurează la facultate începând cu 1 octombrie. Dar nu despre acele școli e vorba (între noi fie vorba, îmi știți deja părerea despre eficacitatea lor), ci despre ceva mai pe gustul vostru; și știu că-i pe gustul vostru, pentru că din moment ce citiți acest blog n-are cum să nu vă placă toată treaba asta cu online-ul.

Deci cei de la Flanco au un slogan: Mereu peste așteptări. Iar de-aici a fost foarte ușor să se creeze acea legătură între ceea ce promit ei și ceea ce oferim noi de-aici, din Kooperativa 2.0. Acum, fiecare dintre colegii mei e priceput la câte ceva, îi acel domeniu în care (și-mi permit s-o zic fără teama de a folosi cuvinte mari) excelează; e peste așteptări.

Prilej cu care, cinci dintre stimabilii cu care am ocazia să lucrez zi de zi vor intra puțin în rolul de profesori pentru a vă povesti vouă despre experiențele lor și despre cum să reușiți și voi să fiți, desigur, peste așteptări. Calendarul cursurilor #ȘcoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0 este următorul:

– 11 septembrie: Dragoș Asaftei #fotografiepesteasteptari
– 18 septembrie: Cezar Dumitru #travelpesteasteptari
– 25 septembrie: Cristian Florea #bloggingpesteasteptari
– 1 octombrie: Cristian China-Birta #brandingpesteasteptari
– 9 octombrie: Vlad Dulea #videobloggingpesteasteptari

Înscrierea e cât se poate de gratuită, iar cursurile vor începe fiecare la ora 10, în ziua mai sus menționată, în magazinul Flanco din Promenada Mall București. Completați formularul de mai jos și aplicați pentru ce curs sau cursuri doriți (deși eu vi le recomand pe toate). Apoi, desigur trebuie menționat că se va lăsa și cu premii dacă sunteți cursanți activi. Dar n-am să vă dau spoilere de-acum.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.