Malaezu.ro

Am văzut The Boys, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului

La doar două săptămâni de la lansare serialul The Boys a devenit unul dintre cele mai vizionate din istoria Amazon Prime. Mă încumet să spun că-i cel mai popular serial al momentului, chiar dacă în România Amazon Prime Video nu se bucură de același succes pe care-l au Netflix și HBO GO.

The Boys e produs de Seth Rogen, alături de Evan Goldberg și Eric Kripke și-i are în distribuție pe Karl Urban (Skurge, în Thor: Ragnarok), Jack Quaid (l-ai mai văzut în The Hunger Games), Chace Crawford (îl știi din Gossip Girl) și Simon Pegg. Are un prim sezon de 8 episoade disponibil integral, dar și un sezon secund deja anunțat. Totodată are la bază seria de benzi desenate cu același nume publicată între 2006 și 2008 de Dynamite Entertainment.

The Boys prezintă o lume în care supereroii sunt parte activă a societății. Există o agenție de management al supereroilor care se ocupă de comunicarea lor, de misiunile lor și se asigură că faptele lor bune aduc profit. Serialul se diferențiază de poveștile clasice oferite de Marvel sau DC Comics printr-o abordare nouă, ce prezintă persoanele cu superputeri ca fiind lipsite de spirit civic sau de o busolă a moralității, cu vicii și stiluri de viață reprobabile. N-o să vezi aici eroi care întruchipează binele absolut în care cred Superman sau Captain America.

În momentul în care unul dintre acești eroi calcă pe bec și ucide involuntar o femeie, iubitul acesteia pornește în căutarea dreptății și a răzbunării totodată. Totul într-o lume în care departamentele de marketing și relații publice fac tot ce pot pentru a mușamaliza incidentul; pentru că, nu-i așa, nimeni nu vrea să trăiască într-o țară în care eroii comit greșeli. Așa se formează echipa „The Boys”, compusă din oameni ce luptă pentru demascarea supereroilor frauduloși.

Serialul interzis minorilor e o avalanșă de cadre sângeroase și secvențe explicite, cu oameni care mor în cele mai absurde situații posibile. Dacă ți-a plăcut violența și satira din Preacher atunci cu siguranță o să-ți placă și ce vei vedea aici; asta și pentru că ambele seriale sunt produse de aceiași oameni.

E un binging rapid care provoacă dependență tocmai prin ritmul alert și multitudinea de evenimente șocante cu care te vei întâlni, iar asta face ca The Boys să fie varianta ideală pentru weekendul prelungit de la finalul săptămânii.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.