Malaezu.ro

Trei chestii care mi-ar placea sa se intoarcă odata cu 3SE – Varianta Malaezu.ro

S-au înfiinţat în ’97 şi au cucerit o Românie întreagă în prima jumătate a anilor 2000. S-au destrămat în 2008, însă au urcat pe scena Romanian Music Awards în 2012, pentru un concert best of. Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu au devenit cunoscuţi în întreaga industrie muzicală românească sub denumirea de 3rei Sud Est. Nu, nu am scris greşit, aşa e înregistrat numele lor.

În 2014 3SE revine! Noua lor piesă, Emoţii, va fi lansată în ultima zi a lunii februarie, vineri, pe 28. Până atunci, Mariciu şi Loredana Pricopie au scris pe blogurile lor despre trei chestii care ar trebui să revină odată cu formaţia pop. Am acceptat provocarea, aşa că am scris mai jos despre cele trei lucruri care mi-ar plăcea să se întoarcă odată cu 3SE.

1. Capacele cu Pokemoni de la Mirinda

bottlecapsÎn caz că nu cunoaşteţi, am pus o poză alături. Am avut toată colecţia de capace cu Pokemoni. Mergeam prin magazine şi căutam prin frigidere până găseam un capac pe care nu-l aveam. Iniţial îi puneam pe alţii să bea sucul iar eu păstram dopul, mai apoi am început să beau în prostie. Eram terminat după astfel de colecţii; îmi aduc aminte de croisantele Chipicao, de chipsurile StarChips (actualele Lay’s) sau de stickerele cu fotbalişti de la Panini. Dar tot Mirinda şi ale sale capace au rămas etalonul copilăriei mele.

2. Fotbalul în stradă

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-old-leather-football-image1468467Băi eram incredibil de prost la fotbal; nu, mint, încă sunt. Mă rog, cunosc şi mai rău, dar nu vreau să dau nume. Deja dacă joci fotbal mai prost ca mine ai o problemă. Dar nu ştiu cum se făcea că de fiecare dată îmi făcea plăcere. Despre asta e vorba, nu? Îmi plăcea să dau cu mingea peste gard, în curtea vecinilor, îmi plăcea să le folosesc peretele de la casă drept poartă, iar apoi să iasă afară şi să-mi urle în cap, îmi plăcea momentul ăla de dinainte de începerea jocului când se alegeau echipele. Acum copiii ţin în mână tabletele, nu mingea aia veche şi prăpădită.

3. Consolele SEGA

segaDeci astea erau Dumnezeu pe Pământ. Nu se pot compara cu niciuna dintre consolele actuale, oricât ar fi ele de performante. Senzaţia pe care o aveai atunci când conectai nenorocirea la televizorul cu tub, apucai telecomanda, şi-l ghidai pe incapabilul de Mario către prinţesă era cel mai puternic drog al copilăriei. Stăteam şi mă jucam aşa în prostie, până când îmi făceau ochii mai ceva ca la păcănele. Şi mai era un joc în care trebuia să împuşti raţele, şi sărea de prin boscheţi un câine care ţi le aducea. Paradis.

Mai sunt şi altele, dar am zis să scriu doar despre cele ce m-au impresionat cel mai tare. În final, mai am o singură curiozitate: tu de ce ţi-ai dori să ai din nou parte în viaţa ta?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.