Malaezu.ro

Ultima mea săptămână

Am făcut o pauză de o săptămână de la blog, nu neapărat pentru că am vrut, ci pentru că într-acolo am fost purtat de misterioasele căi ale vieţii mele. Nu o să scriu un articol lung, tocmai pentru că am câteva pregătite pentru săptămâna care vine, vreau doar ca cei doi cititori ai mei să nu creadă c-am păţit ceva! Voi vorbi foarte pe scurt despre ultima mea săptămână.

Am să o iau pe rând şi am să încep cu ziua de luni, preafrumoasa zi în care am călcat pragul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din capitală, acolo unde am văzut preafrumosul spectacol Viva Revista. Cu o distribuţie de excepţie, formată din actori cu renume precum Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Vasile Muraru sau Cristina Stamate şi regizată de Cezar Ghioca, piesa, un ansamblu de sketchuri umoristice şi momente de muzică şi dans, a reprezentat pentru mine una dintre marile comedii pe care le-am trăit vreodată. Pusăi afişul piesei aici alături.

Am fost marţi pe Naţional Arena, acolo unde a mea echipă de suflet, în caz că era vreun mister sau ceva, FC Steaua Bucureşti, a sărbătorit câştigarea titlului intern cu numărul 25, şi cel de-al doilea campionat adjudecat în ani consecutivi. După remiza obţinută împotriva gălăţenilor de la Oţelul, echipa campioană şi-a delectat suporterii cu un impresionant joc de lasere şi lumini, pe un fundal sonor desprins parcă din Războiul Stelelor, dar şi cu momente muzicale de excepţie. Iordache Basalic şi Mihai Napu au cântat, pe rând, melodii celebre precum You raise me up sau N’oubliez jamais, dar şi imnul României, Deşteaptă-te, române! Imediat după ei pe terenul Arenei Naţionale au păsit reprezentanţii noştri la Eurovisionul de anul acesta, Paula Seling şi Ovi, doi stelişti convinşi, care au cântat şi ei pentru suporterii roş-albaştri.

M-am ocupat în paralel săptămâna asta de un proiect nou pentru mine, e vorba de un material video pe care îl voi publica undeva la sfârşitul săptămânii ce vine. Nu vreau să dau prea multe detalii, ci doar să mă plâng că-mi răpeşte ceva timp pentru a ieşi exact aşa cum trebuie să iasă: cât mai aproape de perfecţiune.

Astăzi am fost în Mall Băneasa, la evenimentul de lansare al filmului Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, despre care voi scrie foarte curând şi aici, pe blog. La eveniment au luat parte, printre alţii, şi actorii care au dublat în limba română personajele din film (Răzvan Fodor, Dana Rogoz sau Lora) dar şi Alexandru Papadopol, Nicoleta Luciu, Doiniţa Oancea sau George Buhnici. Am pus şi vreo două tentative de selfie-uri mai jos.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.