Malaezu.ro

Vă Mulţumesc!

Se spune că nu poţi face nimic în viaţă de unul singur. Înţeleaptă vorbă. Pentru a reuşi în viaţă, în a face orice, ai nevoie de prieteni, de persoane care să te ajute, care să te sprijine şi să te sfătuiască, dar mai ales de acele persoane care te critică, te apostrofează, şi te fac astfel să mergi mai departe, te ambitionează.

Ăsta e un nou drum pe care am început să păşesc, uşor, uşor, un drum pe care nu aş fi ajuns, şi pe care nu îl voi putea continua dacă nu aţi fi voi. După cum se poate observa, noul meu blog poartă denumirea simplă şi sugestivă de malaezu.ro , şi ţin să vă mulţumesc tuturor celor care ati ajutat acest blog să crească, şi să ajungă unde este el azi…

În primul rând vreau să îi mulţumesc domnului Mihai Barbu , fără de care nu aş fi scris astăzi aceste rânduri, şi cel care m-a ajutat şi m-a susţinut în tot ce mi-am propus să fac. Apoi, un sincer mulţumesc şi pentru domnul Florian Chivu şi echipei Alo MIBA, „creatorii” acestui blog, cei care, precum un peştişor de aur cu mai mult de trei dorinţe, mi-au îndeplinit fiecare cerere pe care am avut-o, şi au pus în mişcare acest site.

Vreau să îi mulţumesc familiei mele, prietenilor mei, care m-au susţinut, şi m-au încurajat cu o bătaie puternică pe spate. Iar în ultimul rând, ţin să le mulţumesc celor mai importante persoane, celor fără de care acest mic brand nu ar fi existat niciodată, cititorilor mei. Vreau să le mulţumesc cititorilor mei fideli, care urmăresc zilnic sau aproape zilnic acest blog, şi care apreciază munca mea de aici, dar mai ales, vreau să le mulţumesc acelora care mi-au împărtăşit sinceritatea lor, şi ale căror critici m-au ajutat, zic eu, să fiu din ce în ce mai bun. După cum ştiţi, nu sunt adeptul moderării excesive a comentarilor de pe blog, aşa că aproape orice părere va fi acceptată, cu excepţia celor vulgare.

Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva, pentru că oricum eu în general le mulţumesc tuturor :). Şi, deasemenea, scuzaţi acest prin post cu o uşoară tentă de „discurs de Oscar”, dar am simţit nevoia să vă comunic că absolut orice fac aici, pe blog, fac pentru voi, şi datorită vouă. Vă Mulţumesc, şi sper să ne citim cu bine şi de acum încolo. Malaezu!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.