Malaezu.ro

4 activări mișto de la Biz SMS Camp

După cum urlă profilul meu de Facebook, am fost pentru câteva zile la Pârâul Rece, acolo unde a avut loc a 11-a ediție de Biz SMS Camp. A fost prima ediție de vară la care am participat și a doua la rând după cea din iarnă. Ce mi-a plăcut în mod deosebit în aceste zile au fost activările pe care le-au avut brandurile partenere.

Ele au fost mai mult de patru, însă pentru a nu avea un articol kilometric am optat pentru a le povesti aici pe cele care mi-au atras cel mai mult atenția. Plus un bonus la final, c-așa e frumos.

1. Battleships by Shoteria

În prima seară am avut un opening-party powered by Calif și Shoteria, cu mâncare și băutură din partea lor din belșug. Partea cea mai faină a fost că cei de la Shoteria au implementat pe terasă o masă de Battleships cu shoturi (sau Bărcuțe, cum îi ziceam eu în liceu; sau Avioane, doar că varianta cu vapoare).

Regulile jocului erau aceleași ca ale unui joc normal, exceptând faptul că pentru fiecare lovitură încasată eram obligat, alături de colegii mei de echipă, să dau un shot. Jocul a fost unul strâns, astfel că toți cei 8 jucători (4 pentru fiecare echipă) au avut ce să bea. Am pierdut la o diferență de doar două shoturi, dar n-am avut motiv să mă plâng.

2. Brasil Shake by Ballantine’s Brasil

În cea de-a doua seară cei de la Ballantine’s Brasil au organizat un concurs de dans pe ritmuri braziliene; concurs la care, din pricina grației mele desăvârșite, nu am participat direct, ci doar am privit. Și trebuie să mă declar vinovat, pentru că am avut ce să privesc! Instructoarele de dans pentru echipele participante aveau așa un aspect exotic, încât nu prea mi-am putut lua ochii de la ele.

Partea mișto a activării a fost că dacă te filmai dansând și urcai videoul pe Facebook aveai șansa să câștigi o vacanță în Scoția, acolo de unde vine whsiky-ul Ballantine’s Brasil.

3. Înviorarea #Bizfervescent by Doppelherz

Asta a fost de departe cea mai obositoare activitate pe care am făcut-o în tabără. Pot spune chiar că m-a marcat pentru mai mult timp, având în vedere c-am avut febră musculară două zile după aceea. Asta pentru că cei de la Doppelherz au avut ideea de a ne trezi într-o preafrumoasă dimineață de sâmbătă, pe la ora 9, după o noapte în care am petrecut chiar bine.

Și ne-au pus în fața unor traineri de la World Class care ne-au luat în primire bine de tot. Atât de bine încât după sesiunea de încălzire eram leșinați mai toți oamenii p-acolo. Bine, nu și fetele, care aveau așa un chef de viață de n-am să pot înțelege vreodată de unde vine. În fine, după multe exerciții fizice m-am bucurat de premiul pe care l-am primit: niște produse din gama Doppelherz și un voucher pentru World Class pe care-l voi putea folosi abia după ce scap de febra musculară.

4. Staro Gourmet by Staropramen

Tot sâmbătă, dar ceva mai târziu, ni s-au pregătit niște preparate excelente din partea lui chef Liviu Lambrino și a celor de la Staropramen. Înțelegeți de ce trec activarea asta pe lista mea scurtă, nu? Pentru că, desigur, e vorba de mâncare și de bere; care merg excelent după înviorarea aia de dimineață.

În fine, ideea e că chef Lambrino a preparat câteva gustări care să meargă servite cu sortimentele de Staropramen. Foarte bune, nu zic, dar pentru că mie-mi place lucrul în echipă, am ales să beau eu mai multă bere și să-i las pe alții să mănânce mai mult din mâncare.

Bonus: Artist Calificat by Nicolas Manafu

Una dintre cele mai frumoase idei cu care a putut veni cineva în Biz SMS Camp a fost treaba asta pusă la cale de cei de la Calif și de simpaticul Nicolas: au amenajat un stand special în care artistul și-a expus și vândut desenele pentru o cauză nobilă. Toți banii strânși vor fi donați către Asociația Învingem Autismul, iar la ultima numărătoare se strânseseră undeva peste 3.000 de lei. Bonus, cei care cumpărau un desen se puteau bucura și de o dedicație muzicală din partea lui Marius Matache.

Alte activări au mai avut și cei de la Dr. Oetker, Siviero Maria, Flanco și Farmec, plus un OZN imens de făcut cafea de la Nespresso, care s-a dovedit vital în fiecare dimineață.

Sursa foto: Alex Damian

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.