Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știți despre „Legenda lui Tarzan” într-o singură imagine

Am văzut aseară filmul Legenda lui Tarzan, o poveste prezentată dintr-un unghi nou, ușor diferit, dar interesant. Foarte pe scurt, Lordul John Clayton, cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgård) este nevoit să renunțe la viața aristocrată a Londrei și să revină în jungla în care a crescut pentru a investiga niște activități reprobabile. Alături de el merg soția sa, Jane (în interpretarea lui Margot Robbie) și istoricul George Washington Williams (jucat de nimeni altul decât Samuel L. Jackson).

Filmul e ok, are un plot clasic, în care ea e răpită, el merge s-o salveze și să-l oprească pe băiatul rău din a înrobi un popor întreg și de a face mulți bani în moduri ilegale. Secvențele de bătaie sunt mișto, mai ales cele care implică animale, iar momentele în care Tarzan traversează jungla africană pe liane cred ca pot fi considerate apogeul producției.

Mai jos am atașat o poză care spune tot ce trebuie să știți despre Legenda lui Tarzan.

legend of tarzan

Îl puteți vedea pe erou la bustul gol, un adevărat pachet de mușchi făcut să provoace suspine doamnelor și domnișoarelor din sala de cinema. E ud, acoperit de sudoare și însemnat de câteva cicatrici, dovadă a luptelor dure pe care le-a purtat. În același timp e sensibil, priviți cum își apleacă ușor capul către persoana iubită, încercând s-o protejeze.

Pe de altă parte, ea pare o fire sensibilă și inocentă ce afișează un zâmbet sincer care cere afecțiune. Dacă ne uităm la hainele rupte și la zgârieturile de pe mână, vedem însă că e genul de femeie care își poate face loc în viață și se poate descurca pe cont propriu chiar și într-o junglă. E exact ce-și doresc bărbații, plus că mai e și Margot Robbie.

În spatele lor e decorul junglei africane, prezentat în poza de față ca într-un teaser menit să provoace interes pentru peisajele de vis pe care le putem admira în film: care sunt multe, faine și demne de pus pe Instagram. În afară de asta, avem un villain cam slăbuț în persoana lui Christoph Waltz, însă legea compensației îl aduce pe Samuel L. Jackson într-un rol foarte comic și bun.

Legenda lui Tarzan apare pe marile ecrane începând cu 8 iulie distribuit de Freeman Entertainment și poate fi văzut atât în Imax 3D, cât și în 4DX. Eu l-am văzut în varianta Imax, dar cred c-ar fi o experiență chiar reușită 4DX-ul pe lianele alea.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.