Malaezu.ro

O reclamă foarte bună despre ce înseamnă spiritul de luptător al islandezilor

Islandezii au părăsit EURO 2016 aseară, în urma înfrângerii cu 5-2 suferite în fața țării gazde, Franța. E singura echipă care părăsește competiția deși a marcat în fiecare meci în care a jucat. Cealaltă națională care a reușit performanța să înscrie în toate meciurile până acum este Țara Galilor, o altă surpriză plăcută la acest turneu final, care s-a calificat în semifinale.

Pentru cine nu știa, portarul Islandei este un regizor care a acceptat provocarea EURO 2016 pentru a-și procura material pentru un film biografic. Cred că acum are de unde alege și abia aștept să văd ce-o să iasă. Sunt o grămadă de povești incredibile care se învârt în jurul naționalei islandeze și fiecare și-ar merita propriul film: antrenorul lor, spre exemplu, este dentist.

În timpul partidei dintre Islanda și Franța am văzut la Bunescu spotul ăsta pe care l-am pus mai jos, realizat de compania aeriană Icelandair. E despre spiritul ăla de luptător al fotbaliștilor d-acolo, despre sacrificiile pe care le-au făcut și evidențiază perfect, zic eu, modul în care „poporul lui Son” a ajuns atât de iubit pe un întreg continent.

Urmăriți-o și bucurați-vă de pielea de găină!

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.