Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre actorii străini prezenți anul ăsta la East European Comic Con

East European Comic Con 2018 se întâmplă între 18 și 20 mai la Romexpo și mai mult ca sigur în zilele alea vei avea feedul de Facebook invadat cu postări pe tema asta, chiar dacă tu personal nu participi la eveniment.

Acum nu trebuie să te aștepți ca EECC să fie de calibrul fraților săi mai mari din New York sau San Diego, dar în același timp e bine de știut că e cel mai mare eveniment de genul ăsta din Europa de Est și a adus de-a lungul timpului la București nume precum Jason Momoa, Finn Jones, John Noble, Manu Bennet, Charles Dance sau Nathaniel Buzolic.

Și anul ăsta vin niște nume interesante, dar dacă ții cont de faptul că Momoa nu intrase încă în pielea lui Aquaman când a venit în România, la fel cum nici Finn Jones nu primise rolul lui Iron Fist e posibil să te gândești inclusiv la faptul că actori care ție poate nu-ți spun nimic acum vor avea parte de o evoluție neașteptată a carierei în viitor.

Giancarlo Esposito
De unde îl știi: Esposito e super cunoscut pentru rolul lui Gustavo Fring din Breaking Bad și ulterior Better Call Saul. Pe lângă asta l-ai mai putut vedea și în serialul Once Upon a Time și în filmele Maze Runner. Recent a apărut inclusiv într-un episod al noului sezon Westworld, însă rolul lui acolo a fost unul de scurtă durată.

Când îl poți vedea la EECC: Va fi prezent la Romexpo în toate cele trei zile de Comic Con pentru poze și autografe, iar pe scena principală va urca sâmbătă de la ora 15 și duminică de la ora 17.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

Esposito a anunțat că nu mai poate ajunge la EECC cu doar câteva zile înainte, astfel ca în locul lui vine…

Daniel Gillies
De unde îl știi: Daniel Gillies este unul dintre cele mai mari nume care a urcat vreodată pe scena East European Comic Con. Îl știi din The Originals, acolo unde îi dă viață lui Elijah, unul dintre protagoniștii seriei. Același rol l-a jucat mai înainte și în seria The Vampire Diaries, însă foarte puțini își mai aduc aminte c-a apărut inclusiv în Spider-Man 2 în urmă cu aproape 15 ani.

Când îl poți vedea la EECC: Va fi prezent la Romexpo doar în ziua de sâmbătă și va avea panel dedicat începând cu ora 15.

Cât costă biletele: 230 de lei pentru foto, 190 de lei autograful, 400 de lei pachetul complet.

Jim Beaver
De unde îl știi: Principalul titlu după care îl poți recunoaște pe Jim Beaver e Supernatural, acolo unde-l interpretează pe Bobby Singer. Altfel, el a mai apărut și în Breaking Bad, Deadwood și mai recent în comedia The Ranch.

Când îl poți vedea la EECC: Beaver o să fie și el prezent pe toată durata evenimentului, însă la Kaufland Stage va fi sâmbătă începând cu ora 14:15 și duminică de la 14.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

Andrew Scott
De unde îl știi: Majoritatea fanilor îl știu pe Andrew Scott pentru interpretarea lui Moriarty în seria Sherlock, alături de Benedict Cumberbatch și Martin Freeman. Pe lângă asta el a mai jucat și împreună cu Daniel Craig în ultimul film James Bond, Spectre, dar și alături de Daniel Radcliffe și James McAvoy în Victor Frankenstein.

Când îl poți vedea la EECC: Andrew Scott va fi prezent la București doar duminică, atunci când va face poze, va da autografe și va urca pe scena începând cu ora 15.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

Chris Rankin

De unde îl știi: Rankin nu are un istoric foarte bogat, dar e suficient să spună că a jucat în seria de filme Harry Potter pentru a se recomanda. Acolo l-a interpretat pe Percy Weasley, fratele lui Ron.

Când îl poți vedea la EECC: Va fi prezent la Romexpo sâmbătă și duminică, urcând pe scenă începând cu ora 11, respectiv 16:15 în cele două zile de weekend.

Cât costă biletele: 38 de lei autograful, în timp ce pozele vor fi gratuite în limita a 800 de locuri.

Gethin Anthony
De unde îl știi: Pe Gethin Anthony l-ai putut vedea în Game of Thrones interpretându-l pe Renly Baratheon, fratele lui Robert și Stannis Baratheon. Spoiler: la fel ca mare parte din distribuția showului, la un moment dat moare.

Când îl poți vedea la EECC: Gethin Anthony va putea fi solicitat pentru poze și autografe doar în ziua de sâmbătă, însă pe scenă va urca alături de colegul său, Staz, atât vineri de la 20, cât și sâmbătă de la 16.

Cât costă biletele: 55 de lei pentru foto, 50 de lei autograful, 90 de lei pachetul complet.

Staz Nair
De unde îl știi: Staz Nair joacă rolul lui Qhono în Game of Thrones, unul dintre liderii Dothraki. Asta înseamnă multe scene alături de Emilia Clarke.

Când îl poți vedea la EECC: Staz Nair va fi disponibil pentru poze și autografe atât sâmbătă, cât și duminică; la fel ca în cazul lui Anthony, va urca pe scena Kaufland vineri de la ora 20 și sâmbătă de la 16, plus în ziua de duminică de la 11.

Cât costă biletele: 30 de lei pentru foto, 25 de lei autograful, 50 de lei pachetul complet.

Un timetable complet cu prezența fiecărui actor poți găsi aici, în timp ce pentru a-ți achiziționa bilete la East European Comic Con poți accesa pagina asta. Pe lângă prețurile dedicate actorilor, un abonament complet pe 3 zile costă 100 de lei, un bilet de acces doar pentru vineri e 35 de lei, cel de sâmbătă 65 de lei, iar cel de duminică 45 de lei.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.