Malaezu.ro

InfoGeek #9: Aeroportul Heathrow a sărbătorit ziua de 4 mai cu zboruri către planetele din universul Star Wars

A trecut ceva de la ultimul InfoGeek pentru că am așteptat să se mai estompeze din febra Avengers: Infinity War, să vadă toată lumea filmul și să spargă băieții de la Marvel niște recorduri. Nimic nou aici, toate astea s-au întâmplat, iar acum putem reveni la ale noastre. Nu că filmele alea mișto cu supereroi n-ar fi tot ale noastre, dar există viață și după Thanos; redusă la jumătate, dar există.

1. Ziua Star Wars a fost sărbătorită într-un mod inedit pe Aeroportul Heathrow. Oamenii aflați în aeroportul din Londra în data de 4 mai au putut vedea pe tabloul de zboruri niște destinații cel puțin neobișnuite. Prima cursă ducea către Tatooine, în timp ce cursele către Kamino, Hoth sau Jakku erau întârziate din diverse motive. În timp ce zborul către Alderaan a fost anulat, la Steaua Morții porțile erau deschise pentru îmbarcare. Foarte mișto nebunia, așa se face! Poți vedea imagini aici.

2. Animația Teen Titans Go! pare a fi cel mai bun film produs de DC Comics în ultimii ani. Îți las mai jos trailerul, să te convingi. După multe filme întunecate în care cel mai ridicat nivel de umor îi aparține zâmbetului forțat schițat ocazional de Ben Affleck DC vine cu un film, de animație ce-i drept, în care face mișto de Green Lantern, de Batman vs. Superman și de rivalii de la Marvel. Care au dat și un răspuns prin Ryan Reynolds, actorul care-l interpretează pe Deadpool. Vezi aici.

3. Seria de filme The Purge primește și un serial. Asta nu-i neapărat o știre nouă, dar până recent nu se știa mai nimic despre ce implică un serial bazat pe Noaptea Judecății. Apropo, dacă nu le-ai văzut, ți le recomand, mie mi-au plăcut toate, în vara asta o să apară și al patrulea film. Legat de serial, producătorul James DeMonaco zice că nu se va axa neapărat pe evenimentele din noaptea cu pricina, ci va construi o poveste care să ducă la deznodământul ăla. Detalii găsești în articolul ăsta.

4. Serviciul de streaming DC Comics a fost anunțat oficial; împreună cu primele titluri care vor debuta acolo. Se numește DC Universe, iar printre producțiile pe care le vei putea urmări acolo (cel puțin la un moment dat) se numără Titans, Swamp Thing, Harley Quinn și Young Justice, care are momentan primele două sezoane pe Netflix, al treilea urmează să fie distribuit direct pe DCU. Ultimele două sunt serii animate, în timp ce primele două reprezintă producții live-action. Un articol pe tema asta ai aici.

5. Deadpool și Céline Dion ar putea fi colaborarea muzicală a anului; într-un fel. Probabil c-ai văzut deja clipul ăsta în care Céline Dion interpretează o piesă de pe coloana sonoră a filmului Deadpool 2, iar eroul dansează galant în jurul ei. În cazul în care te-ai întrebat dacă Ryan Reynolds chiar a dansat în costumul roșu, răspunsul e nu. Poți afla de aici cine a fost în spatele coregrafiei.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.