Malaezu.ro

Vino cu mine la BLP13 în primul weekend de primăvară din 2017

Bloggers LAN Party e un eveniment super mișto ajuns anul ăsta la ediția norocoasă numărul 13; și asta o zice un om care a fost la o singură ediție până acum, din diverse motive. Una și bună, pentru că am plecat acasă cu un telefon câștigat la un joc de 2048.

Practic înseamnă o zi întreagă de gaming, indiferent că vorbim de console, pc sau board games. O zi în care cel mai productiv lucru pe care l-ai putea face ar fi să te joci. Printre jocurile ediției ăsteia se numără Guitar Hero, NBA2K17, dar și Orange Express, un boardgame nou pe care probabil vei vrea să-l testezi dacă tot ești acolo.

BLP13 se întâmplă pe 4 martie, în primul weekend de primăvară începând cu ora 10 la Impact Hub Bucharest.

Ceea ce s-ar putea să te intereseze e faptul că, deși îi spune Bloggers LAN Party, e deschis și pentru cititorii de bloguri pasionați de gaming; sau care cred c-ar putea deveni pasionați de gaming după BLP.

Fiecare blogger participant poate aduce cu el un cititor, ceea ce înseamnă că dacă intri pe pagina asta și completezi formularul de înscriere ai o șansă să vii cu mine la BLP13. Eu îți garantez c-o să-ți placă, poate plecăm acasă și cu niște premii, la fel ca anul trecut; plus că-i o ocazie inedită în care poți folosi scuza aia că ești productiv jucându-te.

Înscrierile se termină joi, pe 2 martie, așa că dacă ai în plan să vii asigură-te că n-o lași chiar pe ultima sută de metri.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.