Malaezu.ro

Patru lucruri pe care le-am făcut la BLP XVI care să te convingă să vii și tu data viitoare

În weekend am fost la Bloggers Lan Party XVI; BLP XVI pe scurt. Și mai pe scurt, n-am câștigat nimic, m-am simțit exact ca naționala României în momentul în care organizează amicale cu echipe foarte puternice doar ca să fie într-o companie selectă, iar la finalul zilei pleacă acasă bătută ca-n Vaslui și cu coeficientul îndoit.

Dar dincolo de asta experiența BLP e una mișto, iar dacă n-ai fost deloc până acum îți recomand să ajungi acolo măcar o dată; la ediția asta au fost 150 de locuri pentru cititori, pe lângă cele rezervate bloggerilor și vloggerilor. Iar dacă te gândești că nu-i de tine, că tu ai ținut un controller în mână ultima oară când atunci l-ai făcut cadou altcuiva și abia ai înțeles că FIFA e un joc de fotbal și NBA e cu baschet, nu-ți face griji, că la BLP e nevoie și de oameni care să știe să ia bătaie. Ca mine.

1. Cred că am bătut recordul pentru cel mai scurt meci de PUBG din istoria Bloggers Lan Party. PlayerUnknown’s Battlegrounds e un joc multiplayer în care fiecare jucător e aruncat din avion undeva pe o hartă uriașă și trebuie să supraviețuiască până la final, asta în contextul în care zona de acțiune se strânge treptat, iar în final ajung toți jucătorii rămași în viață în același loc. Practic eu am fost parașutat din avion la câțiva metri de un băiat cu ceva armă semiautomată în mână, deci jocul a durat cam 10 secunde înainte să fiu transformat în fântănă arteziană ornată tematic pentru sărbători.

2. Am fost eliminat la FIFA din primul tur. Exact ca Dinamo în cupele europene. N-am avut nicio șansă, în timp ce eu îl schimbam pe Ramsey cu Xhaka la închidere, băiatul ăla contra căruia jucam intrase prin niște setări pe care eu nici măcar nu știam că le are jocul. Am jucat cu Arsenal împotriva Barcelonei, a dat Busquets o triplă cum n-o să dea în viața lui pe Camp Nou. Cred că asta pățești dacă ultimul FIFA pe care l-ai jucat serios e ăla din 2015.

3. Aproape c-am reușit să stric telefoanele din Safe Space-ul BitDefender. Cei de la BitDefender au avut un colț foarte mișto, o încăpere în care te puteai duce cu o fată și să vă puneți în aplicare limbajul murdar. Că practic asta înseamnă Spaceteam, jocul pe care aproape că l-am stricat acolo, în care o echipă de patru oameni urlă haotic niște termeni care mai mult ca sigur nu înseamnă nimic. Ideea jocului e că fiecare membru al echipei are niște instrucțiuni pe care trebuie să le comunice unuia dintre colegi; doar că nu știi cui. Și dacă colegul în cauză nu rezolvă instrucțiunile alea în timp util e game over. Dar nu te gândi că insturcțiunile alea sunt simple, gen „spală vasele”, nu, e un dialect străvechi ce-și are originea în limba dothraki. Poze aici.

4. Am câștigat la Mortal Kombat folosind strategia „apasă la întâmplare pe toate butoanele”. Bine, și tactica asta a mers un meci, două, apoi a venit cineva care știa să citească ce scrie pe controllerul ăla și m-a băgat la colț ca Froch pe Bute în 2012. Dar măcar am demonstrat că se poate câștiga un joc și dacă ești lemn, cu două condiții: să ai noroc ca FCSB la toate tragerile la sorți de la UEFA și să ai un adversar mai prost ca naționala Turciei antrenată de Mircea Lucescu.

Oricum, dacă e să ții cont de toate argumentele pe care ți le-am prezentat mai sus cred c-o să stai liniștit în privința grijilor de genul „nu vreau să mă fac de râs”. N-ai cum. Iar la ediția următoare a BLP stai pe-aproape ca să afli cum te vei putea înscrie.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.