Malaezu.ro

InfoGeek #1: Amazon pregătește un serial ce va servi drept prequel al trilogiei Lord of the Rings

Dacă ești pasionat de subiecte geek sau care țin de popular culture atunci știi că zilnic apar știri noi în zona asta, iar uneori e destul de greu să ții pasul cu tot ce se întâmplă. Indiferent că-i vorba de filme Marvel, de eroi DC, de update-uri despre Star Wars sau mai știu eu ce alte nebunii, e imposibil să nu găsești măcar un subiect care să nu te atragă.

Tocmai de aceea am decis să pornesc categoria asta, InfoGeek, unde voi veni periodic cu cele mai noi informații lansate pe piață. Nu voi intra foarte mult în detalii pe subiectele respective, în schimb vei găsi de fiecare dată linkuri care să te ajute să aprofundezi o temă care te interesează. De altfel nici nu vreau să ating o zonă foarte nișată, așa că dacă ești genul ăla de persoană geek care e în permanență conectată la ultimele noutăți la doar cinci minute de la lansarea lor s-ar putea să cunoști deja subiectele abordate de mine aici.

Cam asta ar fi ideea, iar mai jos poți citi ce ți-am pregătit pentru primul articol al seriei.

1. Amazon pregătește un serial dedicat universului Lord of the Rings. Povestea acestuia va avea loc exact înainte de primul film al trilogiei originale, The Fellowship of the Ring, și va aduce pe micul ecran personaje consacrate gen Bilbo Baggins sau Gandalf. Se știe deja faptul că serialul va avea mai mult de un singur sezon, însă alte detalii despre distribuție sau poveste sunt momentan necunoscute. Poți citi mai multe despre asta aici, iar apoi îți recomand și articolul ăsta despre cum ar putea serialul să difere de filmele ce stau la baza sa.

2. Universul Spider-Man al celor de la Sony primește un nou film: Morbius the Living Vampire. Martori ai succesului avut de Disney cu MCU cei de la Sony țin neapărat să demonstreze că pot și ei, așa că în ultima vreme lucrează intens la conturarea unui univers propriu creat în jurul lui Spider-Man. Primul film anunțat a fost Venom, cu Tom Hardy protagonist, iar al doilea se numește Black & Silver și se va focusa pe eroinele Black Cat și Silver Sable; despre acesta din urmă nu există prea multe detalii momentan. Cel mai recent personaj ce se alătură lumii Spider-Verse este Morbius, unul dintre inamicii lui Spider-Man, om de știință celebru și recunoscut în întreaga lume care devine vampir după ce un experiment ce implica sânge de liliac eșuează. Mai multe detalii pe subiect găsești aici.

3. Pokemon sărbătorește cel de-al 20-lea film al seriei cu un reboot al poveștii originale. Primul film Pokemon a apărut în 1998; da, atât de mult a trecut de atunci. Între timp au ajuns pe la generația a șaptea, iar în prezent se difuzează sezonul cu numărul 21 al seriei animate. Vorbind despre filme, până acum au produs 19, iar cel de-al douăzecilea apare fix la sfârșitul anului curent. Se numește „I Choose You” și reface povestea originală dintre Ash și Pikachu, cum s-au cunoscut cei doi și cum și-a început protagonistul aventura sa în lumea Pokemon. Trailerul său poate fi urmărit mai jos, în timp ce review-ul celor de la IGN poate fi parcurs aici.

4. Hulu și Fox lucrează la un serial Hitman cu scenaristul filmelor John Wick. Hitman, unul dintre cei mai cunoscuți asasini din zona popular culture a avut parte de-a lungul timpului de mai multe experiențe pe marele ecran, însă n-au fost neapărat reușite. Sigur îl știi, e băiatul ăla cu cod de bare pe ceafă. Cei de la Hulu, în parteneriat cu Fox și lucrând cu Derek Kolstad, cel care a scris seria de filme John Wick vor să mai bage o fisă și să lanseze și un serial. Momentan sunt sceptic, dar nu se știe niciodată ce-ar putea ieși. În continuare cred că nu orice joc video de succes poate fi transpus pe marele sau micul ecran cu un nivel de reușită la fel de mare. Poți citi mai multe aici, însă oricum nu se știe mare lucru despre ce implică proiectul ăsta.

5. Star Wars lansează o nouă trilogie independentă de saga Skywalker. Vorbim deja de nouă filme ce se învârt în jurul familiei Skywalker, unde includem trilogia originală, seria de trei prequeluri, plus cele trei filme produse în prezent: The Force Awakens, The Last Jedi și Episodul IX. Pe lângă astea mai avem Rogue One și filmul dedicat lui Han Solo, plus alte spin-offuri despre care nu se știu prea multe detalii. Și totuși cei de la Disney au anunțat că Star Wars își dezvoltă universul cu o nouă trilogie ce va purta semnătura lui Rian Johnson. Ca să citez puțin din declarațiile celor de acolo, „noua trilogie se va concentra pe personaje dintr-un colț al galaxiei pe care Star Wars nu l-a explorat încă.” Îți las și articolul ăsta pentru a te informa mai mult, plus încă un articol de tip „tot ce știm deja despre subiect”.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.