Malaezu.ro

Business Club Conferences, cel mai important eveniment de business pentru studenţi, are loc în perioada 27-29 aprilie la Bucureşti

Ştiu că mă cunoaşteţi drept un student model, conştiincios şi mereu dornic de muncă, aşa c-o să-mi duc mai departe crucea şi-am să vă povestesc despre nişte conferinte tare faine. Business Club Conferences este cel mai important eveniment de business pentru studenţi, urmează să se desfăşoare în trei oraşe diferite în România, prezintă o mulţime de speakeri ceva mai pricepuţi ca mine şi abordează o serie de teme ce încântă prin sonoritate. Pentru că n-aş vrea să vă plictisesc cu introduceri lungi, vă las cu detaliile. (sursa foto)

Comunitatea Business Club, din cadrul organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte, organizează anul acesta cea de a V-a ediție a evenimentului Business Club Conferences în perioada 27-29 aprilie în Bucuresti, în incinta hotelului Capital Plaza și în 5, respectiv 7 mai în Cluj și Iași. În cadrul evenimentului, tinerii aspiranți la o carieră în antreprenoriat vor avea oportunitatea de a intra în contact direct cu personalități de pe scena romanească și internațională de afaceri.

Prin tematica și activitățile din cadrul său, evenimentul ia forma unui mediu de învățare nonformală adresat tinerilor cu înclinații antreprenoriale, dar și celor care doresc să ocupe o poziție înaltă în ierarhia unei companii. Astfel, proiectul oferă studenților o viziune completă asupra demarării și implicațiilor gestionării unui business. Invitați precum Kostas Loukas (Manager General la Microsoft România), Camelia Șucu (proprietar Class Living), Florentin Banu (fondator BanuInvest), Dragoș Anastasiu (Președinte Eurolines Group), dar și Felix Pătrășcanu (Cofondator FAN Courier), vor avea ocazia de a inspira și motiva tinerii.

Evenimentul este împărţit în trei secţiuni, după cum urmează:
conferințe: vor fi împărtășite experiențe profesionale, modalități de a depăși provocări în afaceri, dar și sfaturi utile pentru a conduce o afacere;
mese rotunde: vor avea loc dezbateri și vor fi abordate în detaliu subiecte de interes pentru viitorii antreprenori;
workshop-uri: se vor desfășura prin intermediul unor activități practice menite să ajute participanții să aprofundeze noțiuni teoretice din domeniul antreprenoriatului.

Tematica zilelor este aleasă astfel încat să cuprindă o sferă largă de subiecte de interes. La București, cele trei zile vor fi împărţite în Entrepreneurial Culture (27 aprilie), From Idea to Successful Start-up (28 aprilie) şi International Business Day (29 aprilie). Pe 5 mai, la Cluj, se va vorbi despre Next Generation Entrepreneurship, iar pe 7 mai, la Iaşi, tema va fi Becoming Agents of Change.

Înscrierile pentru participarea la Business Club Conferences se fac pe site-ul bcconferences.ro până la data de 26 aprilie. Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a fi la curent cu evenimentul, vă invit să urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/BCConferences.


Malaezu.ro este partener media al Business Club Conferences 2015.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.