Malaezu.ro

Cum să faci o campanie reușită în online dacă te numești Pornhub

Uite așa se rezolvă și problemele de SEO pentru articolul ăsta: am Pornhub în titlu, am în primul paragraf, unde mai pui că urmează să afli și ceva despre panda style, iar aparent lumea e interesată de asta dintr-un motiv sau altul. Desigur, în contextul ăsta eu mă încadrez undeva la „altul”, iar cel mai erotic lucru pe care-l poți vedea aici e o călugăriță ce-i taie capul cu o sabie partenerului de împerechere.

Săptămâna trecută la PR Forum Monica Jitariuc (MSLGROUP The Practice) a prezentat 5 studii de caz ușor atipice din perspectiva domeniului de activitate. Adică ideea era următoarea: dacă până și brandurile alea au reușit să facă ceva mișto, tu ce scuză ai? Unul dintre studiile de caz prezentate era făcut de Pornhub pentru ultima lor campanie online; așa cum am zis mai sus, dacă ei au reușit să facă ceva fain într-un domeniu considerat de mulți tabu, înseamnă că se poate.

Totul a pornit de la faptul că urșii panda sunt o specie amenințată cu dispariția, mulți dintre ei sunt ținuți în captivitate, iar reproducerea lor a devenit o adevărată problemă. Pentru a-i stimula să treacă la fapte, îngrijitorii au ajuns chiar să le pună clipuri video cu alți urși mai activi, însă nici măcar astea nu-s foarte multe, iar săracii panda s-au plictisit de ele.

Mai departe cei de la Pornhub i-au provocat pe oameni să se costumeze în panda, să-și facă de cap și să încarce clipurile pe platformă. Au creat chiar și o nouă categorie pentru asta, dar va trebui să mă crezi pe cuvânt sau să intri tu să cauți. Practic așa s-a creat suficient conținut astfel încât ursuleții să aibă la ce se uita și să fie cuprinși de cheful de viață.Aparent expresia „hai la mine să ne uităm la un film” are aceeași semnificație și pentru panda.

Mai jos ai un clip cu studiul de caz pe care-l poți urmări indiferent că citești articolul ăsta la birou sau în metrou; nu e NSFW. Deși s-ar putea să existe vreun bătrân care să te judece dacă vede asta pe ecranul telefonului tău în RATB în timp ce închide geamul să nu-l tragă curentul.

 

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Vali Crintea

    4 aprilie 2017 - 11:31 am
    Răspunde

    Au punctat bine, iar eu acum o sa intru pe pornhub pentru prima data . O sa incep cu panda style , dar nu o sa ma opresc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.