Malaezu.ro

Care pe care? Cristian Manafu şi Cristina Bazavan se duelează din nou pe terasa Promenada

Pentru al doilea an la rând, Cristian Manafu şi Cristina Bazavan aduc PE terasa din Promenada o bătălie cinematografică unică în România. Iscând o adevărată competiţie, cei doi bloggeri îşi pun la bătaie cele mai de preţ arme în materie de gusturi cinefile şi aruncă pe masa de joc combinaţia perfectă pentru o seară de neuitat. Dar cum acest joc al opiniilor este câştigat de cartea cea mai mare, la finalul bătăliei un singur film va rămâne în picioare şi va înghiţi audienţa, oferindu-i o experienţă pe cinste.

Vineri, pe 29 mai, terasa de PE Promenada va fi gazda unei proiecţii speciale, gândită în detaliu de unul dintre cei doi bloggeri amintiţi anterior. Aş fi spus că de amândoi, dar cum într-un astfel de duel nu e loc de pace, învinsul se va mulţumi cu ecranul unui laptop, în timp ce câştigătorul îşi va savura victoria proiectată pe un ecran HD.

În timp ce Cristina Bazavan aduce în prim-plan latura sensibilă a cinematografiei, oferind comedia romantică You’ve got mail (Mesaj pentru tine), Cristian Manafu oferă, în opinia mea, cel mai bun film realizat în 2014: Interstellar. Nu c-aş avea ceva cu filmele de dragoste sau cu alegerile Cristinei, însă atunci când concurezi împotriva capodoperei lui Nolan nu ai cum să câştigi.

Acum, bănuiesc că şi voi sunteţi de acord cu mine şi vă doriţi ca triumfătorul acestui duel de care pe care să fie Interstellar. Şi pentru că am încredere că n-o să mă sabotaţi, vă las aici link-ul unde puteţi vota proiecţia favorită pe care doriţi să o vedeţi vineri seară, PE Promenada. Adică Interstellar, sper că ne-am înţeles. Iar partea cu adevărat faină, pe lângă faptul că veţi putea vedea cel mai bun film al anului trecut într-un altfel de decor decât cel clasic de cinema sau de pe canapeaua de-acasă, e că o puteţi face gratuit. Da, intrarea este liberă!

Zona cinematografului în aer liber poate primi până la 600 de spectatori. Dotările tehnice sunt de ultimă generaţie. Filmul va fi vizionat în format HD, datorită unui proiector outdoor unic în România, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit şi „The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care îl folosesc în concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk ori Swedish House Mafia.

Dacă v-am convins să participaţi la eveniment, atunci vă puteţi anunţa prezenţa încă de pe-acum, folosind pagina special creată pe Facebook. Seara de film a bloggerilor face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE Promenada”. Mall-ul din Floreasca pregăteşte numeroase surprize, astfel că, din 15 mai, vizitatorii au parte în fiecare seară de evenimente cu intrarea liberă: seri tematice de filme, vizionarea înregistrărilor unor concerte celebre sau activităţi pentru copii în timpul weekend-ului. Lista cu evenimentele o puteţi găsi aici.

Şi nu uitaţi, săptămâna asta susţinem #TeamManafu, da?

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.