Malaezu.ro

Am câștigat competiția de 2048 la BLPXI și am plecat acasă cu un telefon nou

Am fost în weekend la Bloggers LAN Party XI chitit pe competiția de 2048 despre care aflasem de pe site. Nu mă interesa premiul în mod special, era o luptă d-aia față de propriul orgoliu prin care trebuia să-mi dovedesc că zilele (da, cumulate sunt zile întregi) consumate cu jocul ăla n-au fost într-adevăr pierdute.

Trebuia ca la finalul zilei în care mai mulți bloggeri aveau să se laude c-au câștigat la bowling, biliard sau FIFA eu să am titlul ăla de campion la 2048. A fost primul lucru pe care l-am făcut sâmbătă, imediat ce Toma a dat startul celei de-a 11-a ediții de BLP. Am fost printre primii jucători care au acceptat provocarea și, nu c-aș vrea să mă laud, dar am setat un standard destul de înalt.

Am făcut undeva pe la 28 de mii de puncte în cele 10 minute disponibile, exact cât îmi propusesem. Mă jucasem acasă de câteva ori înainte pentru a vedea care e punctajul pe care-l poate obține cineva în 10 minute în care nu pierde deloc și era undeva între 25 și 30 de mii, în funcție de viteza cu care te miști. Aproape dublu față de locul doi, care a reușit undeva pe la 15 mii.

Cine face cele mai multe puncte la #2048? #grandcombo #blpxi

O fotografie postată de Bloggers Lan Party (@bloggerslanparty) pe

Așa am câștigat telefonul ăsta Allview P8 Energy, cu care urmează să mă joc săptămâna asta la Viena, să văd ce știe a face. Plus un abonament nou de la Digi Mobil, ca să ruleze fin telefonul.

În afară de asta, am încercat un bowling la care însă nu m-am descurcat suficient de bine pentru a ajunge în finală și un Catan pe care-l experimentam pentru prima oară; asta în cadrul competițiilor oficiale, ca să zic așa. Am mai învățat să joc Exploding Kittens și am încercat pentru câteva minute și Overwatch, care nu s-a prins prea tare de mine.

Noroc cu colegul Vlad, care chiar știa ce face și a câștigat turneul. Știți că vă spuneam acum câteva zile că sunt în căutarea unui cititor cu care să merg și să câștig premii la BLPXI? Eh, Vlad a fost cel care m-a însoțit și, așa cum am promis, amândoi am câștigat o competiție.

La final Toma zicea că are în plan să mai organizeze niște BLP-uri pe anul ăsta, așa că stați pe-aproape, antrenați-vă la ce considerați de cuviință, că nu se știe niciodată. Oricum, toată treaba asta a ieșit super mișto din punctul meu de vedere, blogger aflat la prima sa ediție și care n-are chiar așa o tangență mare cu gamingul. Mă rog, nu mă mai crede nimeni când zic asta după ce am câștigat un telefon.

Sursa primei poze e din videoul ăsta, care e un fel de tutorial prin care puteți învăța cum să jucați 2048 mai bine; dacă vă interesează, desigur. Face exact ceea ce am făcut și eu la BLPXI: ideea e să puneți de fiecare dată caseta cea mai mare într-un colț (eu prefer în colțul din dreapta, sus) și să o luați exact ca într-un joc de Snake, alăturând următoarele casete de mărimi mai mici în ordine descrescătoare.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

 1. Silviu Pal

  11 iulie 2016 - 9:02 am
  Răspunde

  Felicitari, The Master of 2048! Ia sa testez si eu sa vad cat fac in 10 minute :))

  • Alexandru Ion

   11 iulie 2016 - 10:18 am
   Răspunde

   Să mă anunți și pe mine! E mult mai ușor pe desktop decât pe mobil. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.