Malaezu.ro

Am nevoie de un cititor cu care să câștig la Bloggers LAN Party 11

Stimabili, povestea e în felul următor: în weekendul ăsta, mai exact sâmbătă, pe 9 iulie de la excepționala oră 10 fix se va petrece la Grand Combo din Băneasa cea de-a 11-a ediție de Bloggers LAN Party: BLPXI. Ce înseamnă treaba asta? Înseamnă niște campionate de bowling, biliard, simulator de F1, plus FIFA 16 și Overwatch pe Xbox One și alte jocuri de tip board games.

Bineînțeles că m-am aruncat cu capul înainte și m-am înscris și eu să particip, astfel că acum am nevoie de cineva care să mă însoțească, să mă încurajeze și să mă ajute să câștig; bine, și să-și facă de cap pe-acolo cum crede el de cuviință. Nu trebuie să fie cine știe ce gamer profesionist (nu de alta, dar eu sunt un amator convins), ci doar să aibă toată ziua liberă și să fie dornic de niște distracție. A, și dacă vă mai țin bateriile, seara se lasă cu afterparty-ul The Biggest Rooftop Party in Town.

Ce aveți de făcut?

Intrați pe pagina asta, completați toate câmpurile d-acolo, spuneți ce vreți să jucați și v-ați înscris. Același lucru îl puteți face și dacă intrați direct pe pagina „sunt cititor” și mă căutați în lista aia. Vă puteți înscrie la ce competiție doriți, la una sau la mai multe, nu contează.

Aveți timp până pe 7 iulie, ora 22, după care va fi extras câștigătorul cu ajutorul lui almighty random.org. Atențiune că n-aveți voie să vă înscrieți la mai mulți bloggeri, că nu vreți să fiți apoi descalificați sau ceva de genul. Deci dacă și doar dacă nu v-ați înscris deja, băgați cu încredere material!

Eu n-am mai jucat bowling din liceu, dar pe-atunci eram printre puținii din grup care măcar reușea să dărâme niște popice. În schimb, la board games câștigam de fiecare dată când se inventa un joc nou. Am fost campion al școlii la Yu-Gi-Oh! și Duel Masters, iar jocurile de FIFA le-am luat la rând de prin 2004. Îmi aduc și acum aminte că-n 2008 l-am transferat pe Neymar de la Santos la Arsenal pe vreo 50 de mii de euro. Eram antreprenor de mic.

În fine, a rămas că ne vedem sâmbătă la 10 la Grand Combo Băneasa; cu ceilalți bloggeri înscriși și cu cititorul norocos! 😀

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

3 Comments

  1. Emil Calinescu

    6 iulie 2016 - 4:14 pm
    Răspunde

    FIFA se joaca pe consola. Tu, acasa, il joci pe tastatura. Iar bataia pe care o vei lua in eventualitatea unui duel cu mine n-o va lua nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.