Malaezu.ro

Ce se întâmplă dacă petreci „O noapte la muzeu”; 3; cu Ben Stiller, Robin Williams şi Owen Wilson

Comedia vieţii lui Larry, paznicul Muzeului de Istorie Naturală din New York, ajunge la cel de-al treilea capitol. Devenit între timp şi responsabil de efectele speciale din cadrul muzeului, Larry se confruntă cu câteva defecţiuni tehnice atunci când prietenii săi, exponatele, încep să se comporte bizar. Aventura din Night at the Museum: Secret of the Tomb se desfăşoară la Muzeul Britanic din Londra, acolo unde Larry şi gaşca sa de exponate însufleţite trebuie să descopere secretul tabletei magice.

În filmul O noapte la muzeu: secretul faraonului îl regăsim pentru a treia oară pe Ben Stiller interpretând rolul lui Larry Daley, paznicul de noapte al Muzeului de Istorie Naturală din New York. Între timp Larry a fost promovat şi se ocupă de programul de noapte al muzeului, distrând publicul printr-o prezentare cât mai realistă a exponatelor aflate acolo. Intriga filmului este oferită de un cumportament ieşit din comun al prietenilor lui Larry, care încep să atace oamenii în timp ce tableta ce îi aduce la viaţă noapte de noapte începe să putrezească.

Pentru a-şi putea salva prietenii Larry este decis să plece la Londra, acolo unde se află Faraonul Merenkahre (Ben Kingsley), singurul care poate rezolva misterele tabletei magice. În călătoria sa, paznicul este însoţit de exponatele ce doresc a lua parte la (poate) o ultimă aventură a aşa-zisei lor vieţi. Teddy Roosevelt (Robin Williams), Jedediah (Owen Wilson), Octavius (Steve Cogan), Ahkmenrah (Rami Malek), Atilla Hunul (Patrick Gallagher), Laa (acelaşi Ben Stiller într-un rol dublu) şi maimuţa Dexter duc tableta magică la Muzeul Britanic, aducând la viaţă toate exponatele de acolo. Misiunii lor li se alătură şi nobilul Sir Lancelot (Dan Stevens) dar şi Nick (Skyler Gisondo), fiul lui Larry, care are de rezolvat câteva probleme tată-fiu cu acesta.

Night at the Museum 3 oferă noi destinaţii pentru povestea exponatelor însufleţite, cadre luate în inima Londrei, în muzee sau săli de teatru dar şi în aer liber. Oferă noi personaje care se interpun misiunii lui Larry, precum un scarabeu, un schelet de dinozaur sau un fel de Hydra. Într-un rol senzaţional, Hugh Jackman se interpretează atât pe sine, pe Sir Lancelot dar şi pe Wolverine, autoironizându-se şi făcând deliciul publicului.

Filmul lui Shawn Levy încheie trilogia nopţilor petrecute la muzeu cu stil, oferind multe surprize şi întâmplări comice demne de o comedie reuşită ce spune o poveste emoţională despre familie şi prietenie. Maimuţa capucin Dexter este unul dintre cele mai plăcute personaje-animal pe care le-am văzut pe marele ecran în ultima vreme, iar Robin Williams îşi încheie o mare carieră dând naştere pentru ultima oară unui şef de stat. Filmul O noapte la muzeu 3 intră în cinematografe în a doua zi de Crăciun distribuit de Odeon Film.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.