Malaezu.ro

Care este artistul pe care ați vrea să-l cunoașteți la Comic Con?

East European Comic Con e un fel de paradis al geekșilor din România, este Super Bowlul celor pasionați de anime, cosplay și benzi desenate. Se desfășoară în fiecare an la Romexpo, iar ediția de anul ăsta urmează a avea loc între 27 și 29 mai. Anul trecut am fost la EECC pentru Manu Bennett, unul dintre actorii pe care-i admir în mod special, însă anul ăsta am decis să-mi distribui interesul către mai multe direcții.

N-aș vrea să mă pierd în detalii, ci mai degrabă să vă pun în fața oportunităților care se ivesc odată cu participarea la Comic Con: de la panelurile unor artiști români și internaționali, la poze și autografe cu aceștia, de la zona de cosplay la cea de gaming. Sunt niște cuvinte cheie care, așa cum ziceam la început, atrag atenția oricărui geek ce se respectă.

Printre numele actorilor străini care vor fi prezenți la Comic Con se regăsesc Charles Dance și Daniel Portman (ambii din seria Game of Thrones), Mark Pellegrino (Dexter, Supernatural) sau David Andres (Heroes, The Vampire Diaries). Acestora li se adaugă o parte din distribuția noului film #Selfie69: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Alex Bogdan, Alina Chivulescu și Răzvan Vasilescu. Apropo de asta, primul film #Selfie a fost chiar bun!

O altă chestie foarte faină e ca la EECC 2016 vor fi prezenți și actorii care au dublat vocile personajelor din celebrul serial animat Viața cu Louie; recunoașteți, câți dintre voi n-ați vrea să auziți în direct cum își începe Alin Panc prezentarea: să vă povestesc despre familia mea!

Din zona entertainmentului pe internet vor fi prezenți cei de la Sector 7, Creative Monkeys, BRomania, 10 lucruri și Romercial (printre alții). Plus, desigur, o grămadă de artiști grafici care pe mine mă lasă fără cuvinte de fiecare dată când am ocazia să interacționez cu munca lor. Poate și pentru că obișnuiam și eu să schițez tot felul de prostii în copilărie și știu cât e de greu tot ce fac ei acolo.

Pe site puteți găsi programul complet, împărțit pe zile tocmai pentru a ști cum să vă gestionați timpul astfel încât să profitați de tot ce înseamnă East European Comic Con; tot acolo aveți și informații despre prețul biletelor.

Ca de obicei, vă rog să-mi spuneți dacă și când ajungeți la Romexpo weekendul acesta, că poate ne vedem și schimbăm o părere! Ah, și desigur, să-mi spuneți și care este motivul principal pentru care veți merge!

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.