Malaezu.ro

Concertul Maroon 5 a fost „meh”

Îmi plac băieții de la Maroon 5; adică nu-s cel mai înfocat fan, dar le știu și le ascult cu plăcere fiecare single de la Wake Up Call încoace. M-am bucurat să aflu că vin în România pentru prima oară și mi-am luat bilet în primele 5 minute, d-alea la Early Bird.

Am văzut că, spre deosebire de concertul lui Robbie Williams, n-a mai fost așa mare agitație pe Facebook și m-am gândit că posibil să nu am eu categoria aia de prieteni care să rezoneze cu muzica lui Adam Levine. Apoi m-am bucurat la gândul că n-o să se repete haosul despre care am citit cu ocazia concertului mai sus amintit. Deși, de-acolo de unde am stat (undeva aproape de gard, la limita sectorului Normal Circle) nu puteai să ieși și să-ți iei o apă; sau puteai, dar sigur nu te mai întorceai la locul tău.

În fine, nu asta e relevant. Eu mă așteptam la mai mult. Am trăit cu impresia că Maroon 5 face un show mai spectaculos în videoclipuri, decât în concerte. Băieții au venit, au urcat pe scenă, au cântat, au spus de vreo două ori că e mișto publicul și au plecat. Imediat după ei au plecat în grabă și cei aproape 30 de mii de oameni, parcă plictisiți și deranjați c-au așteptat-o mai bine de o oră pe Antonia să cânte în deschidere.

A fost fain să ascult live niște piese pe care le ascult deseori în căști, pe stradă, ba chiar m-am găsit fredonând la un moment dat; cred că mai mult datorită fetelor de lângă mine, care se exprimau exagerat de gălăgios, decât datorită show-ului în sine făcut de Maroon 5. Dar, repet, nu m-a impresionat nimic, n-au avut niciun artificiu care să iasă din tipar și cred că cel mai atractiv element a fost chitara roz la care a cântat de vreo două ori Adam.

În continuare n-am să-i înțeleg pe cei care vin la concerte să filmeze 95% din timp. Sunt curios, la modul sincer, dacă se uită cineva la înregistrările alea ulterior. E cineva care să prefere să urmărească niște filmări din care posibil să nu înțelegi prea multe în favoarea unui videoclip oficial? E cineva care să le spună prietenilor apoi: „hai să vă pun filmulețul de la concertul de aseară!„?

(sursa foto)

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.