Malaezu.ro

V-ați întrebat cum ar reacționa celebrele emoji atunci când vă scăpați telefonul din mână?

Ați văzut noile emoji de pe Facebook? Mie mi-au atras atenția de la prima oră a dimineții și cred că sunt atât de stridente încât m-au făcut să le acord mai multă atenție decât ar trebui.

Cei de la Motorola au lansat în ultima perioadă niște filmulețe prin care să arate că fiecare emoji are de fapt o viață și o personalitate și suferă atunci când noi ne scăpăm telefonul pe jos (filmuleț #1, filmuleț #2, filmuleț #3). Treaba face parte dintr-o campanie de marketing pentru noile telefoane Droid Turbo 2, care ar avea un ecran super rezistent, însă nu asta e important.

Și-au dezvoltat și un hashtag, #ShatteredStories și, pentru că în Statele Unite treaba cu Twitterul funcționează, au implementat o adevărată campanie acolo. Mai concret, și-au invitat urmăritorii să le povestească pe unde și în ce context și-au scăpat ei telefonul, iar apoi au realizat filmulețe scurte prin care emojiurile le răspundeau.

De exemplu, e o fată care povestește cum și-a scăpat telefonul în toaletă. Urmăriți reacția lui emoji! La un moment dat cineva spune c-a scăpat telefonul pentru că s-a speriat de un păianjen; aparent, și emoji se tem de păianjeni. V-am lăsat mai multe exemple ca să râdeți puțin și să înțelegeți cum funcționează treaba asta.

Voi ce povești aveți despre cum v-ați scăpat telefonul? A supraviețuit? Și ce credeți c-ar spune un emoji despre treaba asta?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.