Malaezu.ro

Digital Marketing Forum e prima conferință la care particip în acest an

Azi a început ultimul semestru al aventurii ăsteia numită facultate; mă rog, cel puțin din punctul de vedere al legăturii mele foarte strânse cu FJSC.

Am un fel de tradiție pe care am câștigat-o în timp care spune că în fiecare debut de semestru eu lipsesc exact de la materiile alea la care nu prea trebuie să fac absențe pentru că se întâmplă un eveniment mai important. Mereu a fost așa, încă din anul I, de fiecare dată a fost la fel așa că mi-ar fi părut rău să mă abat de la drum chiar acum, la final. În fond, suntem un popor ce pune mare preț pe tradiții.

Joi, pe 23 februarie o să fiu la Digital Marketing Forum, prima conferință a anului. E organizată de Evensys la JW Marriott Grand Hotel în București, iar dacă ai sau vrei să ai treabă cu tot ce înseamnă marketingul digital, atunci ar fi o idee bună să fii prezent.

Evenimentul a ajuns anul ăsta la ediția cu numărul XI, ceea ce înseamnă că se întâmplă niște lucruri dacă din 2007 an de an oamenii din industrie se reunesc cu ocazia lui. Digital Marketing Forum e împărțit în două zile: pe 23 februarie va fi zi de conferințe, 8 sesiuni cu specialiști locali și internaționali care vor oferi seniorilor din marketing kitul actualizat de informații și instrumente pentru a face față provocărilor anului 2017 în mediul digital.

În ziua a doua, pe 24, va avea loc un training susținut de Tim Fidgeon, trainer cu experiență în marketingul interactiv. Practic el va susține un curs intensiv și interactiv despre strategia digitală, oferind sfaturi și idei pentru campaniile locale. Lista completă cu speakerii celor două zile poate fi accesată aici.

De asemenea te invit să arunci un ochi peste program ca să-ți faci o idee despre temele ce urmează să fie dezbătute în cadrul conferinței. Se va vorbi despre tendințele din domeniul marketingului digital pentru 2017 și vor fi prezentate foarte multe studii de caz care să te ajute să înțelegi ce ai de făcut de la cei care au făcut asta deja.

Cei de la Evensys au făcut chiar și un eBook ce poate fi descărcat gratuit și care-ți prezintă tendințele în digital marketing, online advertising, social media și mobile marketing și cum să integrezi corect și eficient noutățile aduse de platformele de socializare într-o strategie digitală.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.