Malaezu.ro

Facebook Messenger te lasă să modifici numele prietenilor cu care vorbești

Later Edit: m-am jucat puțin cu noile update-uri și am observat că poți șterge nickname-ul setat de prietenul tău. Deci dacă nu-ți place că celălalt te-a trecut George Popescu, poți anula setarea asta. Practic, tot update-ul ăsta s-a dovedit a fi doar pentru amuzament, căci în fond, e inutil; ba chiar enervant de la un moment dat.

Facebook Messenger vine cu un update care te lasă, printre altele, să modifici numele prietenilor cu care vorbești pe chat.

Chestia asta mi se pare atât de Yahoo! Messenger; că tot se relansează. Și totul vine așa, ca un fel de in your face! din partea lui Zuckerberg, pentru că tot vociferam în ultima perioadă pe subiectul ăsta. Și, da, din punctul ăsta de vedere îmi era dor de Messengerul de la Yahoo!, care mă lăsa pe mine să mă joc cu contactele din listă cum vreau, exact precum în agenda telefonică.

Ce-i diferit la upgrade-ul oferit de Facebook Messenger: ei bine, de această dată prietenul al cărui nume dorești să-l modifici va fi informat cu privire la ce ai făcut. Adică dacă eu vreau să-i schimb numele lui George Vasile Ion Popescu în ceva mai simplu, doar George Popescu, acesta din urmă va primi un mesaj de genul Your friend set your nickname to George Popescu.

Mă rog, cât timp n-ai intenții necurate și nu vrei să-ți recunoști fetele din lista de prieteni cu iubi 1iubi 2 și așa mai departe, treaba asta n-are cu ce să deranjeze. Pentru a avea acces la această opțiuni, dacă ești utilizator de Android, va trebui să faci click pe cercul cu litera ”i” situat în partea din dreapta sus a conversației. Dacă folosești, însă, iOS, va trebui să faci click chiar pe numele contactului.

Alte două opțiuni din noul update Facebook Messenger sunt posibilitatea de a schimba culoarea de fundal a casetelor în care sunt incluse mesajele tale (care până acum era albastră) și de a adăuga emoji conversațiilor. Chiar dacă acestea două sunt mai mult pentru amuzament, cred că treaba cu numele modificat e chiar utilă. De reținut că noul nume va apărea doar în chat (fie că ești pe mobil sau direct de pe desktop), însă nu va face modificări asupra numelor din news feed.

În cazul în care nu poți vedea încă opțiunile respective, ar trebui să verifici pe Play Store și App Store dacă ai ultima versiune a aplicației.

(sursa foto)

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

 1. Adrian Lupu

  18 decembrie 2015 - 5:18 pm
  Răspunde

  Am descoperit si eu chestia asta aseara dar din greseala. Ideea e ca pe dekstop sau laptop. aceste modificari nu se vad 🙂 Ar fi interesant sa imi caut un anumit amic in lista dupa porecla ci nu dupa numele intortocheat pe care il are 🙂

  • Alexandru Ion

   18 decembrie 2015 - 5:23 pm
   Răspunde

   Gata șmecheria, am realizat că poți anula nickname-ul pe care ți-l pun alții. Deci dacă celălalt nu e de acord cu porecla setată de tine, o schimbă singur. Devine chiar enervant de la un moment dat. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.