Malaezu.ro

Am activat modul de „Sărbători Fericite!”

Cei care mă cunosc puțin știu despre mine că am o stare d-aia zen în mare parte din timp. Adică nu-s omul cu care să vrei să te cerți, pentru că nu mă enervez și, în cele din urmă, tot tu îți faci rău. Am supărat câțiva profesori cu treaba asta în liceu. În același timp, nu-s omul care să acorde prea mare importanță Crăciunului și Anului Nou. Îmi place ideea de cadouri, de timp petrecut cu familia, de povești, chiar dacă tind să cred că uneori sunt ușor overrated.

Cel mai mult îmi place de Sărbători faptul că oamenii din jur capătă aceeași stare zen ca mine. Pentru că de Crăciun, fii mai bun! Și mi se pare mult mai ușor să comunici cu un om care lasă deoparte, măcar pentru două săptămâni, grijile pe care le acumulează în restul anului. Chiar am senzația că oamenii se înțeleg mult mai bine unul cu altul în perioada asta și își descoperă reciproc părțile bune.

În fond, pentru mine asta înseamnă lumina de Crăciun: să fiu înconjurat de versiunea mai bună a oamenilor cu care interacționez în tot restul anului; chiar dacă mi-ar plăcea ca latura asta să fie vizibilă cât mai mult timp cu putință. Dacă-mi permiteți un sfat, poate c-ar trebui să ne imaginăm mai des că e Crăciunul. Dar nu să așteptăm să primim cadouri și să căutăm zăpada pe fereastră, ci să oferim noi câte ceva; doar din când în când. Și nu neapărat lucruri materiale, ci bucurii, cât de mici.

Sper să înțelegeți ce zic eu aici. Și să nu vă deranjeze modul de „Sărbători Fericite!” cu care voi funcționa perioada următoare. Ba chiar, drept vorbind, mi-ar plăcea să-l preluați cât mai mulți dintre voi. Ocazie cu care vă las cu unul dintre cele mai frumoase cântece de Crăciun pe care l-au oferit românii în ultimii ani. La mine acasă va fi pe repeat în perioada următoare.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.