Malaezu.ro

A apărut filmul ce îi are ca protagoniști pe DiCaprio, Obama, Papa Francisc și Elon Musk

DiCaprio a fost principalul subiect de discuții la ultima gală a premiilor Oscar; practic omul a devenit, în timp, un fel de laitmotiv al celor mai importante premii acordate cinematografiei, iar în fiecare an lumea se întreba dacă Leonardo o să ia, în sfârșit, un Oscar. L-a luat în februarie, internetul a fost fericit, iar acum cei care fac PR în jurul evenimentului vor fi nevoiți să găsească o nouă atracție prin care să-i țină pe oameni conectați la importanța ceremoniei cu pricina.

Lăsând asta la o parte, DiCaprio a lucrat în ultima perioadă la un film documentar despre schimbările climatice pe care le suferă Pământul. Desigur că n-o să fie eligibil pentru a fi votat de membrii Academiei, însă cineva tot ar trebui să-l premieze pentru inițiativă. Actorul a călătorit în jurul lumii timp de trei ani și a realizat interviuri cu unele dintre cele mai mari personalități ale momentului, precum Barack Obama, Papa Francisc, Elon Musk, Bill Clinton sau Ban Ki-Moon.

Documentarul Before the Flood poate fi urmărit gratuit pe Youtube, unde a depășit pragul de un milion de vizualizări în primele 24 de ore. Regizorul este Fisher Stevens, în timp ce DiCaprio este narator și personal principal. În plus, cei de la National Geographic și 21st Century Fox vor dona un dolar către fundațiile Pristine Seas și Wildlife Conservation Society pentru fiecare persoană care distribuie pe rețelele sociale documentarul folosind hashtagul #BeforeTheFlood.

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

2 Comments

  1. Stefan

    31 octombrie 2016 - 1:04 pm
    Răspunde

    Ca și film de referință pe aceeași temă recomand „An inconvenient truth” ce îl are narator și personaj principal pe fostul prim-ministru al Statelor Unite, Al Gore. Filmul e prea bun ca să fie ratat. Go for it! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.