Malaezu.ro

Trei filme de văzut weekendul ăsta pe Netflix

Aveam ceva planuri pentru weekendul ăsta, dar după ce m-am uitat pe geam am sfârșit în vârful patului, apăsând cu încredere play la nu mai puțin de trei filme pe Netflix. Filme recente, lansate în luna aprilie, toate originale Netflix. Nu sunt cele mai spectaculoase producții pe care le-ai putea urmări, dar nici n-o să regreți c-ai petrecut 90 (x3) de minute făcând treaba asta. 

 

1. Unicorn Store 

Ăsta-i un film chiar interesant, dar eu recunosc că m-am uitat la el ca urmare a numelor prezente pe afiș: Brie Larson și Samuel L. Jackson fac din nou echipă după Captain Marvel. Mă rog, de fapt înainte de Captain Marvel, dar Unicorn Store a fost lansat mai târziu.

Filmul spune povestea unei tipe cu dificultăți de adaptare socială (sau, cum mai sunt cunoscuți oamenii ăștia, o artistă) care vrea să-și cumpere un inorog și trebuie să demonstreze că e în stare să aibă grijă de unul. Îți dai seama că e super dubios să te duci la oameni și să le spui că ai nevoie de hrană pentru inorogi sau că ridici un grajd pentru inorogi în curtea casei. E ciudățel, dar amuzant. Iar Brie Larson joacă super bine, femeia a câștigat un Oscar, dar toată lumea o va ține minte drept Captain Marvel.

 

2. The Silence 

The Silence vine cu o poveste pe care ai mai văzut-o de cel puțin două ori în ultimul an: în A Quiet Place și în Bird Box. Are în centru niște creaturi care atacă orice sursă de zgomot; practic dacă ai strănutat sau ai vrut să deschizi o ușă care scârțâie sau ai călcat pe o pungă de cipsuri ai încurcat-o.

Ce mi-a plăcut la el față de A Quiet Place e că aici n-o să găsești tot felul de șmecherii, de portițe de scăpare. Am mai zis asta, ideea e super mișto, să te uiți la un film la care orice zgomot e taxat, problema cu A Quiet Place e că distruge toată senzația asta de la jumătate cu chestii gen: hei, dacă urli lângă o cascadă n-o să pățești nimic, că te acoperă zgomotul produs de apă. The Silence e mai bun din punctul ăsta de vedere, însă mai slab pe parte de editare a sunetului. Ceea ce e oarecum logic, e un film de văzut acasă, nu la cinema. Protagoniști sunt Stanley Tucci și Kiernan Shipka (știi tu, Sabrina).

 

3. Perfect Date 

Ăsta e un teenager-movie clasic. Serios, trebuie privit ca atare, nu cu pretenții exagerate, e fix pentru zilele ploioase de aprilie. Ce mi-a plăcut la el a fost atmosfera și autenticitatea personajelor. E tipa asta, Laura Marano, pe care eu acum am descoperit-o și care joacă super mișto; plus Camila Mendes din Riverdale, dar ea nu m-a impresionat niciodată.

Filmul e despre un puști care are nevoie de bani pentru a se duce la o facultate mișto, așa că-și face o aplicație prin care își oferă serviciile fetelor care au nevoie de un partener pentru diverse evenimente: gen un bal de liceu sau o cină în familie, cu părinții. Ideea aplicației nu-i chiar așa de rea, mai ales că puteai să alegi cum vrei să fie partenerul tău: iubitor de artă, ascultător de muzică rap, alegi ce să-i placă, ce nu, cum să vorbească, na, fix cum vrei tu să fie.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.