Malaezu.ro

Înscrie-te la Future of Media, evenimentul considerat „al doilea Webstock al anului”

Ieri dimineață scriam pe Facebook despre faptul că am feedul plin de zvonuri cu privire la un al doilea Webstock organizat anul ăsta. Au mai scris despre asta Cristian, Claudiu, Cristian, Dan, Andrei și mulți alții. Deja lumea se întreba care-i faza și de unde au pornit zvonurile astea.

Probabil că n-am fost singurul care a scris pe tema asta și a primit niște mesaje private apoi de la oameni interesați să afle mai multe. Pentru că, nu-i așa, un nou Webstock organizat la doar câteva luni de la precedentul ar fi o chestie foarte tare. Iar dacă Apple a putut lansa două generații de iPhone în aceeași seară poate și Evensys să facă două conferințe asemănătoare într-un an.

Desigur, un nou Webstock propriu-zis în același an e încă un vis frumos, însă un eveniment de genul Webstock se poate dovedi o realitate mai devreme decât te-ai aștepta. Totul a pornit de la ideea lui Manafu de a transforma Future of Media în fratele mai mic al Webstock; în acest sens a gândit promovarea evenimentului (prin intermediul unor complici, desigur) drept „al doilea Webstock al anului”. Ceea ce nu-i neapărat departe de adevăr, deoarece Future of Media vine la pachet cu invitații pentru 100 de bloggeri care doresc să participe; da, o sută.

Astfel că gașca mare de bloggeri de la Webstock se poate strânge din nou, de data aceasta la Ramada Parc în București, pe 23 noiembrie, atunci când va avea loc Future of Media. Dacă ai un blog atunci te poți înscrie gratuit de pe această pagină, în timp ce programul complet al evenimentului poate fi consultat aici. Sper că ți-ai notat în calendar și ne vom vedea acolo!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.