Malaezu.ro

Revista Biz a lansat un ghid al salariilor peste care sigur vei vrea să te uiți

Aseară, în cadrul unui eveniment super lejer numit Biz Networking Experience cei de la Revista Biz și-au făcut cunoscut calendarul de evenimente pentru sezonul de toamnă-iarnă, au lansat noul număr al revistei plus două suplimente interesante. Și pentru că tot am fost prezent și am aflat ce au pregătit și urmează să pregătească oamenii de acolo am zis c-ar fi o idee bună să îți povestesc și ție.

Am să încep cu programul evenimentelor, despre care poți găsi detalii suplimentare chiar de pe site, însă ți le voi enumera și eu aici pentru a ști ce să cauți în cazul în care ești interesat de ceva anume.

Pe 14 septembrie la ARCUB va avea loc ediția a opta de BrandRo, eveniment în cadrul căruia se va lansa anuarul „100 cele mai puternice branduri românești”, în baza unui clasament realizat alături de compania de cercetare Unlock Market Research. Pe 20 septembrie Revista Biz împlinește 18 ani de activitate, astfel că la Le Chateau se va întâmpla Gala Biz Awards, în timp ce pe 11 octombrie la Radisson Blu Hotel va avea loc a șaptea ediție a Biz PR Awards.

Între 20 și 24 noimebrie poți participa la Zilele Biz, un eveniment-maraton de cinci zile care se desfășoară de 16 ani și care reunește teme precum antreprenoriatul, inovația, managementul, CSR-ul, media și marketingul. Evident că între 7 și 10 decembrie la Pârâul Rece se strânge gașca pentru cea de-a 14-a ediție a taberei Biz SMS Camp. Iar dacă ești din Cluj poate ți-ar plăcea ca pe 3 octombrie să fii prezent la Double Tree by Hilton pentru evenimentul Best Marketing.

Legat de numărul curent al Revistei Biz trebuie să știi că îl are pe copertă pe Marius Moga și conține un material super complex în care artistul încalță pantofii de antreprenor și vorbește despre cum a realizat lucruri în viața asta. Revista vine cu două suplimente: primul este Best Chefs, un catalog în care sunt reuniți cei mai buni chefi din România, super interesant de răsfoit, iar al doilea este Ghidul Salariilor, cel care probabil îți va atrage atenția cel mai tare.

O să găsești aici tabele cu privire la nivelul de salarizare din diferite domenii, cu plafon minim și maxim în funcție de poziția din companie, ba chiar și un tabel special de două pagini numit „Cât câștigă șeful tău?”, în cazul în care voiai neapărat să afli. Cred că e super util și s-ar putea să te ajute, cu condiția să nu te raportezi la el ca la un criteriu pentru „eu atât merit!”, că lucrurile nu sunt chiar așa; dar măcar vei ști cum să te poziționezi și care este valoarea de piață a muncii tale.

Tagged in:
Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

1 Comentariu

  1. Simina

    22 iulie 2017 - 9:38 pm
    Răspunde

    Sa vorbesti despre salarii in Romania este un element de curaj! Multam de noutatile din presa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.