Malaezu.ro

Cea mai tare glumă de 1 aprilie de anul ăsta vine de la Mark Zuckerberg

Astăzi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a anunțat că-și lansează prima colecție de haine, în parteneriat cu H&M. Și chiar dacă informația în sine ar putea reprezenta o știre, partea cu adevărat interesantă vine abia atunci când vedeți cam cum arată colecția cu pricina: un singur model de tricou, gri, și o pereche de blugi.

Practic, urmând modelul lui Steve Jobs, care avea o garderobă întreagă alcătuită din pulovere identice, Mark spune că vrea să-și simplifice viața purtând în fiecare zi același tip de tricou; sau, altfel spus, oferă o nouă valoare sintagmei Fifty shades of Grey. Chiar dacă logoul H&M este prezent în toate pozele de pe site-ul markforhm.com, brandul n-a comunicat încă nimic în acest sens, astfel că nu se știe dacă sunt și ei implicați în farsa de față.

Oricum, gluma-i glumă, dar chiar și așa ideea poate naște un nou trend în materie de modă, iar lumea să înceapă să poarte tricouri gri în aceeași măsură în care se poartă acum cămășile alea roșii, în carouri. Plus că și metafora din spatele așa-zisei colecții e foarte faină: Mark nu-ți dă de ales nici atunci când vine vorba de haine, la fel cum n-ai de ales și trebuie să stai zilnic timp pe Facebook.

1

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.