Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre evenimentul IGN Fan Fest 2021

Pentru că și 2021 ne găsește tot în pandemie, la fel ca anul trecut, majoritatea evenimentelor și convențiilor de pop culture migrează din offline în online, acolo unde apar totodată și concepte noi.

Unul dintre ele, poate și cel mai mare, a fost DC Fandome, organizat în vara anului trecut, unde DC și-a prezentat toate noutățile din portofoliu atât pe zona de filme și seriale, dar și jocuri sau benzi desenate.

Unul dintre numele noi care se regăsește pe lista asta în 2021 este IGN Fan Fest, un eveniment online de două zile organizat de cei de la IGN. Evenimentul va avea loc pe 26 și 27 februarie, începând cu ora 18 (în România), respectiv ora 20. Poți găsi mai jos atât programul complet, cât și detalii despre cum poate fi urmărit gratuit online.

 

Vineri, 26 februarie

Netflix’s Shadow and Bone: Exclusive Cast Q&A and Sneak Peek
Unul dintre cele mai așteptate titluri Netflix din 2021, Shadow and Bone urmează să debuteze pe 23 aprilie; până atunci IGN Fan Fest ne oferă un Q&A cu actorii și un prim sneak peek în lumea fantastică a serialului și respectiv romanului scris de Leigh Bardugo.

Godzilla vs Kong: Breaking Down Cinema’s Biggest Brawl with Adam Wingard
Regizorul Adam Wingard vine cu un panel de tip behind-the-scenes pentru una dintre cele mai așteptate confruntări ale anului: cea dintre Godzilla și Kong, dar și cu un nou sneak peek. Filmul urmează să debuteze în cinematografe și pe HBO Max pe 25 martie.

An Inside Look at Bethesda’s DEATHLOOP
Deathloop este titlul noului joc de tip first-person shooter produs de Arkane Studios. Panelul din cadrul IGN Fan Fest aduce un inside look exclusiv al jocului și o discuție cu regizorul Dinga Bakaba și directorul de imagine Sebastien Mitton.

Amazon Prime Video’s Invincible: Extended Sneak Peek

Invincible este unul dintre proiectele Amazon Prime Video pe care eu le aștept, deși nu e chiar foarte popular. Steven Yeun, J.K. Simmons, Gillian Jacobs, Zazie Beetz și Jason Mantzoukas vor lua parte la eveniment și vor prezenta un extended sneak peek pentru animația care va debuta pe 26 martie.

 

Sâmbătă, 27 februarie

Justice League: Inside the Snyder Cut with Zack Snyder

Principala atracție a evenimentului, dacă mă întrebi pe mine, este panelul pentru ZSJL, poate cel mai așteptat titlu al anului. Va începe sâmbătă de la ora 20, așa că save the date. Cu ocazia asta Zack Snyder va prezenta fanilor mai multe detalii despre proiect și va răspunde la o serie de întrebări. Filmul va debuta și în România pe HBO GO pe 18 martie.

Introducing Netflix’s Jupiter’s Legacy

Un nou titlu Netflix proaspăt anunțat este Jupiter’s Legacy, bazat pe seria de benzi desenate semnată de Mark Millar. De altfel IGN Fan Fest va fi prima ocazie pe care acesta, alături de protagonistul Josh Duhamel o au pentru a oferi un interviu pe subiect, cu detalii despre personaje și poveste.

Batman Beyond: Cast Reunion and Table Read

Nu în ultimul rând animația Batman Beyond beneficiază de o reuniune a distribuției, cu Kevin Conroy și Will Friedle citind și discutând scenariul episodului „Out of the Past.”

 

Cum poți urmări în direct IGN Fan Fest 2021

Așa cum ziceam, evenimentul este gratuit și va putea fi urmărit pe toate platformele și canalele de social media IGN: website, Facebook, Twitter, Youtube sau chiar aplicațiile de iOS, Android, PlayStation 4, Xbox, Android TV sau Apple TV. Tot ce ai de făcut e să-ți notezi în calendar și să te bucuri de conținut.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.