Malaezu.ro

InfoGeek #10: Cum arată cronologia tuturor evenimentelor din Westworld

Luna mai a fost pur și simplu un paradis pentru geekșii (puțini, ce-i drept) din România. Asta pentru că pe lângă faptul c-au putut vedea în cinematografe Infinity War, Deadpool 2 și Solo: A Star Wars Story au mai avut parte și de East European Comic Con. Doar că în timp ce noi eram ocupați să facem poze cu Daniel Gillies și Andrew Scott (mă includ), americanii nu dormeau și anunțau tot felul de lucruri. Nu toate sunt neapărat bune, dar aici e treaba fiecăruia să-și dea cu părerea.

1. Cronologia tuturor evenimentelor din Westworld a fost în sfârșit explicată. Iar asta ar putea fi cea mai bună veste a zilei pentru tine, dacă urmărești serialul; dacă nu, poți trece la punctul doi. Cei de la ScreenRant au făcut un articol foarte bine pus la punct în care au ordonat atât evenimentele din primul sezon, care oarecum s-au așezat deja în mințile noastre, dar și pe cele petrecute până acum în cel de-al doilea. Așa-zisul prezent al seriei e în 2052, dar evenimentele încep încă din 2015. Atenție că articolul conține spoilere, dacă nu ești la zi cu Westworld nu-i neapărat nevoie să dai click.

2. Netflix a lansat trailerul primei sale serii de benzi desenate. Dacă Facebook face seriale, de ce să nu facă și Netflix benzi desenate? The Magic Order e primul proiect pe care compania îl desfășoară împreună cu Mark Millar, de când au cumpărat Millarword. Moment în care eu am zis c-ar fi bine sa ne așteptăm la niște lucruri. Seria va spune povestea unei lumi în care nu doar că magia există, ci este folosită pentru a păstra lucrurile în ordine într-o societate în care nimeni nu are habar de ea. Cu asta se ocupă Ordinul Magic; sau se ocupau, înainte să-i omoare cineva.

3. Noul joc al seriei Assassins’ Creed se va numi Odyssey și va avea loc în Grecia Antică. A fost anunțat pe Twitter de Ubisoft, urmând ca cel mai probabil detaliile să apară în cadrul evenimentului E3 desfășurat în Los Angeles între 12 și 14 iunie. Odyssey va servi drept sequel pentru Origins, jocul lansat anul trecut și aduce în sfârșit în peisaj poveștile din Grecia Antică, o perioadă pe care fanii seriei o așteptau de ceva vreme. Detalii (pe cât se poate, că-s puține) aici.

4. Remake-ul filmului The Crow a rămas fără regizor, dar și fără actor principal. Corin Hardy și Jason Momoa, adică regizorul și protagonistul filmului au anunțat că părăsesc producția. Momoa a postat pe Instagram faptul c-a așteptat 8 ani să poată juca rolul ăsta, dar n-a fost să fie. Mai multe informații despre cauzele rupturii poți afla de aici. Notă personală: remake-ul The Crow mi s-a părut din start destinat eșecului, dar mă gândeam că voi apuca sa trag concluzia asta după ce-l văd. În prezent mi se par șanse destul de mici să se mai facă.

5. Jamie Foxx va interpreta noua variantă a lui Spawn. Asta e o știre puțin mai veche, dar dacă tot am vorbit de rebooturi atunci mi se pare corect să-l aduc și p-ăsta în discuție. Spawn e un antierou creat de Image Comics și a mai avut parte de un film în 1997, când a fost portretizat de Michael Jai White. De altfel filmul ăla a fost prima producție în care un actor afro-american a jucat rolul unui supererou important. Noul Spawn va fi lansat în 2019 și va avea rating R pentru conținut explicit. Știrea completă o găsești aici.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.