Malaezu.ro

InfoGeek #12: Cine este eroul care l-a inspirat pe Stan Lee să creeze personajele Marvel

Long time no InfoGeek. Acum, ideea e în felul următor: îți recomand să dai un like paginii de Facebook din spatele blogului pentru că (dacă algoritmii țin cu tine) vei putea afla mult mai rapid anumite informații. E o chestie firească, distribui destul de des tot felul de știri acolo pentru că e mai ușor și mai rapid să fac asta decât să le adun pe toate aici. Desigur că voi continua să le pun și pe blog, dar dacă ești interesat pe bune de domeniul ăsta s-ar putea să te ajute like-ul ăla mai mult decât mă ajută pe mine.

1. Skrulii vor debuta în MCU și vor fi principalii antagoniști ai lui Captain Marvel. Dacă ai prins ceva rădăcini în universul Marvel și dincolo de marele ecran atunci probabil c-ai auzit de ei. Sunt una dintre cele mai cunoscute rase extraterestre prezente în benzile desenate, stau la baza multor războaie intergalactice și majoritatea poveștilor cosmice îi au în prim plan. Pentru că skrulii sunt la origine antagoniștii Celor Patru Fantastici ei n-au putut fi folosiți de MCU până acum, însă lucrurile s-au schimbat după ce Disney a cumpărat Fox.

Partea interesantă e că s-ar putea ca filmul Captain Marvel să nu reprezinte debutul lor pe marele ecran; deși nu e nimic confirmat încă, există zvonuri care spun că skrulii vor fi prezenți și în X-Men: Dark Phoenix. Poți citi mai multe despre cum vor arăta ei în două universuri diferite aici. Însă revenind la ideea de bază, dacă vrei să afli care e rolul lor în următorul film MCU îți recomand articolul ăsta.

2. Netflix a anunțat serialele cu care se va prezenta la New York Comic Con. NYCC e al doilea cel mai important eveniment al seriei Comic Con după cel din San Diego, iar anul acesta va avea loc între 4 și 7 octombrie. Recent Netflix a publicat un video cu titlurile ce vor avea parte de un panel în cadrul festivalului, iar lista arată super bine: avem sezonul trei din Daredevil, The Umbrella Academy sau Chilling Adventures of Sabrina, deci putem să ne așteptăm la niște trailere frumoase.

3. Compania Mattel a anunțat lansarea unei divizii speciale de filme. S-ar putea ca lucrul ăsta să nu-ți spună nimic într-o primă fază. Ei bine Mattel este compania care deține brandurile de jucării Barbie, Hot Wheels sau Masters of the Universe. Brusc, faptul că și-au făcut divizie de filme face ca lucrurile să fie ceva mai interesante. Să ne așteptăm la un univers comun în care Barbie și Ken vor face curse cu mașinile Hot Wheels? Până atunci poti afla mai multe informații despre subiectul ăsta de aici.

4. Stan Lee a vorbit despre eroul care l-a inspirat să creeze personajele Marvel. Pentru foarte multă lume Stan Lee este arhitectul unui univers al super-eroilor ce pare a-și atinge în acești ani apogeul. Însă cine a fost eroul care l-a inspirat să dea naștere unor personaje precum Spider-Man, Iron Man sau Hulk? Într-un clip postat pe Twitter Stan Lee recunoaște că la baza ideilor sale stă seria The Scarlet Pimpernel, publicată în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Dacă ești curios să citești mai multe despre ea o poți face direct de pe Wikipedia, că-s suficiente detalii acolo; cât despre clipul postat pe contul lui Stan Lee, poate fi urmărit aici.

5. Star Wars a publicat secvența completă în care Darth Maul apare în filmul Solo. Poate cel mai interesant moment al unui film nu neapărat reușit o reprezintă secvența din final, în care Qi’ra, personajul Emiliei Clarke, discută cu versiunea holografică a lui Darth Maul, principalul antagonist din Amenințarea Fantomei. De altfel Maul este unul dintre puținele personaje prezente în prequelurile Star Wars care chiar a prins la public, iar eliminarea sa prematură și aprecierea fanilor au contribuit la revenirea sa în prim plan odată cu seria animată The Clone Wars.

Maul revine pe marele ecran pentru prima oară din ’99 încoace pentru doar câteva zeci de secunde în Solo: A Star Wars Story, iar momentul complet al apariției sale este acum public pe internet într-un clip exclusiv ce poate fi urmărit mai jos.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.