Malaezu.ro

InfoGeek #2: Al doilea film al seriei Fantastic Beasts se va numi „Crimes of Grindelwald”

Săptămâna trecută scriam pentru prima oară despre seria asta de articole pe care vreau s-o fac în jurul proiectului InfoGeek, prin care mi-am propus să aduc constant informații despre ce se mai întâmplă în nișa asta. Cele mai importante evenimente ale weekendului au fost de departe intrarea în cinematografe a filmului Justice League și premiera serialului Punisher pe Netflix. Deoarece am scris deja despre ambele aici și aici, n-am să le mai aduc în discuție încă o dată, concentrându-mă în schimb pe alte știri pe care posibil să le fi ratat în ultimele zile.

1. Al doilea film al seriei Fantastic Beasts se va numi „Crimes of Grindelwald”. Pe pagina oficială a lui Harry Potter a apărut chiar și un motion poster cu principalele personaje ale producției, unde-i vei putea vedea pe Johnny Depp în rolul lui Grindelwald și pe Jude Law în rolul lui Dumbledore. Dacă vrei să citești mai multe despre care sunt crimele alea din titlu îți recomand articolul ăsta, dar să ții cont că e posibil să-ți iei spoilere cu privire la film. Bine, dacă ești fan al universului Harry Potter nu cred ca te deranjează asta. În altă ordine de idei lumea e nemulțumită de alegerea lui Depp pentru rol și se fac tot felul de petiții pentru excluderea sa.

2. Avem un fel de trailer foarte dubios pentru Deadpool 2. Îl poți vedea mai jos, e făcut fix în stilul în care s-a realizat marketingul primului film și nu înțelegi mare lucru la prima vedere. La o analiză mai amănunțită, totuși… Ei bine, dacă e să ne luăm după interpretările făcute de oamenii pricepuți ai internetului aflăm că personajul negativ al filmului va fi Mr. Sinister, unul dintre cei mai importanți antagoniști din universul X-Men, un personaj care a fost cerut de fani în majoritatea filmelor cu mutanți, dar care n-a apărut încă pe marele ecran. Mai multe secrete ascunse în trailer poți găsi și aici.

3. James Franco va juca rolul protagonistului în filmul despre mutantul Multiple Man. Tot în universul X-Men al celor de la Fox avem și producția despre Jamie Madrox, un mutant ce are abilități de multiplicare și poartă numele evident de scenă Multiple Man. Personajul a apărut prima oară pe marele ecran în 2006, în producția X-Men: The Last Stand, însă atunci a fost interpretat de Eric Dane. Acum va avea propriul film și va fi jucat de James Franco, însă alte detalii despre subiect sunt necunoscute. Până atunci Fox își pregătește filmele New Mutants, Deadpool 2 și X-Men: Dark Phoenix, dar are planuri și pentru un film cu Gambit și unul cu X-23, puștoaica pe care ai putut-o vedea la lucru în Logan.

4. Se apropie crossoverul „Crisis on Earth X”, cu peste 20 de eroi DC Comics la lucru. Universul Arrowverse, cel început în urmă cu mai bine de cinci ani de serialul Arrow a ajuns în prezent să ofere publicului nu mai puțin de patru seriale distincte, unde-i putem vedea la lucru pe The Flash, Supergirl sau echipa Legends of Tomorrow. Producătorii de la CW au făcut anul trecut un crossover de patru episoade difuzat pe parcursul unei săptămâni, în care toate serialele se intersectau între ele. Și-au propus să facă la fel și anul ăsta, însă proiectul pare ceva mai ambițios: Crisis on Earth X promite a fi mai mult un film de patru ore, decât niște episoade distincte, în timp ce Brandon Routh, unul dintre protagoniști, spune că la acțiune vor lua parte peste 20 de personaje DC Comics.

5. Gunpowder, mini-seria cu Kit Harington protagonist va debuta pe HBO în decembrie. Jon Snow revine la HBO iarna asta; într-un fel. Gunpowder e o mini-serie de epocă produsă de BBC despre activistul britanic Guy Fawkes și despre planurile sale din secolul 17 prin care voia să arunce în aer Camera Lorzilor din Parlament. Vor fi trei episoade, iar primul va fi difuzat de HBO pe 18 decembrie. Vorbim de o știre internațională, nu una locală, deci nu știu care sunt planurile HBO România cu privire la Gunpowder. Trailerul îl ai mai jos, iar un articol mai detaliat despre serial poți citi aici.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.