Malaezu.ro

InfoGeek #7: Hugh Laurie va fi noul Prinț Philip în serialul The Crown

Din rezumatul ultimelor săptămâni extragem ușor decernarea Premiilor Oscar și sezonul al doilea din Jessica Jones. Amatorii de jocuri video se pot bucura de o nouă ecranizare a francizei Tomb Rider, dar punctul culminant al primăverii va fi oricum lansarea timpurie a noului Avengers: Infinity War, care a fost mutat din mai la final de aprilie. În rest, în vuietul aplauzelor simpatizanților lui Dragnea mergem mai departe cu ultimele noutăți din zona InfoGeek. Spoiler: articolul ăsta e cu Marvel, DC Comics, Netflix, HBO și Harry Potter.

1. Hugh Laurie îl va interpreta pe Prințul Philip în sezonul al treilea din The Crown. This is huge, vorba americanului. Multă lume contestă decizia celor de la Netflix, în special ca urmare a faptului că Laurie e cam bătrân și o să fie o trecere destul de abruptă. Fiecare sezon din The Crown se întinde pe durata unui deceniu, urmând ca al treilea să debuteze la începutul anilor 70. Dacă mă întrebi pe mine mi se pare o alegere super reușită, nu cred că ridurile fostului Doctor House vor fi o problemă. Îți las și articolul ăsta cu mai multe informații despre noul sezon al serialului, dacă ești curios să afli mai multe.

2. Westworld va lansa un joc pentru smartphone înaintea premierei noului sezon. Dacă te-ai uitat la primul sezon din Westworld atunci mai mult ca sigur că te-ai întrebat măcar o dată ce ai face în situația personajelor și cum ai profita tu de scenariile alea. S-a mai rezolvat o problemă pe lume, pentru că Westworld o să fie disponibil de jucat pe mobil în curând. Preînregistrările sunt deja disponibile atât pentru posesorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Abia aștept să-l încerc, probabil c-o să omor foarte multe personaje, dar până la urmă cine nu și-ar dori să se joace de-a Dumnezeu măcar câteva ore de pe telefonul mobil?

3. A fost lansat primul trailer pentru Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Fan de mic. Literalmente. Trailerul celui de-al doilea film al seriei Fantastic Beasts pune în sfârșit bazele universului Wizarding World, o lume integrată care cuprinde tot ce se întâmplă în jurul poveștilor originare ale lui Harry Potter. Avem un Dumbledore tânăr, un Johnny Depp cam răvășit, noi animale fantastice și acțiune la Hogwarts pentru încă o dată. Poți citi mai multe explicații ale trailerului aici, dar mai bine l-ai vedea înainte. Îl găsești mai jos.

4. Cel mai nou film Marvel va aduce pe marele ecran un nou erou: Nightwatch. Nightwatch nu face parte din Marvel Cinematic Universe, deci nu te aștepta să-l vezi luptând cot la cot cu Iron Man și Captain America împotriva lui Thanos. Drepturile personajului aparțin celor de la Sony, care conturează un univers dedicat lui Spider-Man (Spider-Verse) cu filme precum Venom, Silver and Black sau Morbius, the Living Vampire. Cel mai nou erou care se adaugă seriei este un afro-american cu un costum asemănător celui purtat de Peter Parker, dar cu un aspect ceva mai întunecat. Nu se cunosc foarte multe detalii despre subiect, dar tot ce se știe deja poți afla de aici.

5. Kristen Wiig va fi Cheetah, antagonistul filmului Wonder Woman 2. Cei care-au citit benzile desenate cu Wonder Woman probabil c-o știu pe Cheetah, unul dintre principalii oponenți ai eroinei. Zvonurile spun că sequelul lui Wonder Woman va avea loc în timpul Războiului Rece. Poți citi mai multe despre subiect în articolul ăsta și tot acolo poți vedea și o poză cu Kristen Wiig imaginată de fani în pielea antagonistului respectiv. Sper ca cei de la DC să n-o dea iar în bară cu CGI-ul.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.