Malaezu.ro

InfoGeek #8: Un studiu Netflix arată că 51% dintre români fac binging cu animalul de companie

Am vrut să încep articolul ăsta cu o glumă despre Paște și Easter Eggs, dar mi-am dat seama că n-ar fi la fel de amuzantă în română. Oricum, dacă înțelegi contextul îți poți imagina tu una. Și chiar dacă românii nu au tradiția aia a vânatului ouălor de Paște (Easter Egg Hunt la americani), eu tot mi-am petrecut zilele astea libere căutând câteva știri interesante în domeniu; în domeniul geek, nu cel pascal. Plus că, în funcție de bula de internet de care aparții, urarea Hristos a Înviat poate fi un spoiler sau un fake news.

1. Westworld și-a întrebat fanii de pe Reddit dacă vor spoilere. Jonathan Nolan și Lisa Joy, oamenii din spatele serialului al cărui sezon secund urmează să debuteze pe HBO la finalul lunii au făcut un AMA (Ask Me Anything) pe Reddit. Găsești threadul aici. Și de parcă toată treaba asta n-ar fi fost suficientă, au zis mai departe că dacă fanii sunt de acord atunci ei sunt dispuși să ofere spoilere cu privire la sezonul doi. Au cerut în schimb 1.000 de voturi (ca like-urile de pe Facebook). Și au pus, băi. Găsești clipul aici, n-am vrut să-l pun direct pe blog pentru că poate nici tu nu vrei să fii tentat să te uiți la el.

2. Netflix a făcut un studiu despre bingingul cu animale. De unde a reieșit că 51% dintre români se uită la seriale cu animalul de companie alături. Am pus mai jos infograficul respectiv, de unde-ți poți lua toate informatiile de care ai nevoie. Mie mi se pare fascinant faptul că 36% dintre respondenți au zis că și-au schimbat locul ca să stea animalele mai comod. Cred că studiul ăsta o să nască ceva dispute în cupluri.

3. CW a reînnoit toate serialele cu supereroi. Arrow a primit sezonul șapte, The Flash sezonul cinci, Legends of Tomorrow și Supergirl sezoanele patru, Black Lightning sezonul doi, plus un al treilea sezon din Riverdale. Asta poate fi o veste bună pentru fani, dar eu personal sunt de părere că multe dintre ele nu-și mai aveau rostul. Oricât de bun ar fi un serial la început, n-ai cum să-l menții pe linia de plutire șapte sezoane dacă nu te cheamă George R.R. Martin. Știrea completă e aici.

4. Pokemon a lansat trailerul unui nou film. Nu-i vorba de live actionul ăla cu Pikachu, ci de al 21-lea film animat al seriei. Se numește Everyone’s Story și, așa cum le stă bine mai tuturor filmelor cu pokemoni, aduce încă un pokemon legendar în atenția fanilor. Tot la numărul 21 au ajuns și sezoanele anime-ului, iar fanii jocurilor au, începând cu sfârșitul anului trecut, un nou titlu de adăugat în portofoliu: Ultra Sun & Moon. Cât despre trailerul respectiv, îl găsești, doar în japoneză momentan, aici.

5. Povestea lui Han Solo vine și ea cu un trailer nou. Cel mai mult din tot montajul ăsta îmi place muzica. Eu recunosc că am niște „mixed feelings” despre produsul final, iar faptul că apare în mai în loc de decembrie, așa cum ne-a obișnuit seria Star Wars nu mă ajută prea tare să intru în atmosfera filmului. Am pus trailerul mai jos, atenție, conține spoilere despre vârsta reală a lui Chewbacca.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.