Malaezu.ro

KFC a lansat un lac de unghii bun de te lingi pe degete; la propriu

Câți dintre voi aveți obiceiul de a vă linge pe degete după ce mâncați la KFC? Că de mâncat la KFC nu se mai pune problema să întreb. Acum, poate că citind titlul ăla și observând sintagma „lac de unghii” vă gândiți că trebuie să fie o treabă pentru femei. Dar nu despre asta e vorba, căci noul produs (dacă-i pot spune astfel) de la KFC se adresează tuturor celor care practică acest sport.

Noua campanie KFC a fost realizată în Hong Kong, totuși, așa că nu vă grăbiți să comandați un lac de unghii cu aromă de pui la restaurantele de la noi; încă. Ideea e în felul următor: cei de la KFC au lucrat împreună cu Ogilvy & Mather la un sortiment special de lac de unghii, care ar urma să vină în două arome, Original și Hot & Spicy. 

Conform celor spuse de brand, produsul funcționează la fel ca oricare altul: îl aplicați pe unghi, așteptați să se usuce și apoi… puteți băga degetele în gură pentru a vă bucura de aroma de pui de la KFC. Lacul de unghii KFC nu este gândit momentan pentru a fi produs în masă, cei din Hong Kong testând încă piața și lansând un material video de promovare. Oamenii sunt invitați să decidă care este cea mai bună aromă, urmând ca aceea să intre apoi pe piață.

Știu că sună ca o glumă, chiar dacă 1 aprilie a fost acum mai bine de o lună, însă cei de la KFC Hong Kong par puși serios pe treabă. În fond, vorbim de o piață (cea asiatică) în care McDonald’s a lansat burgeri cu chiflă neagră, așa că un lac de unghii comestibil nu pare chiar cea mai deplasată idee.

O să urmăresc campania pentru că sunt curios care vor fi rezultatele, însă nu pot să nu mă întreb cum ar reacționa consumatorii europeni la o astfel de inițiativă. Voi v-ați duce la KFC să comandați un lac de unghii picant?

(sursa foto & info)

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

4 Comments

  • Alexandru Ion

   6 mai 2016 - 11:28 am
   Răspunde

   Dacă nu te deranjează să te dai cu lac de unghii, da. :)) Sau o poți ruga pe Andreea să-ți împrumute degetele ei. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.