Malaezu.ro

Mă scuzați, am o tastatură sub farfurie!

Am să pornesc de la premisa că nu sunt singurul individ din lumea asta care mănâncă deasupra unei tastaturi. Pentru că e mai comod, pentru că mai răspund unui mail, mai dau un like, mai scriu o frază. Îmi mai scapă un cartof prăjit peste taste, le mai murdăresc de sosul de pizza, dar până la urmă toate aceste riscuri fac parte din plăcerea mâncatului de pe tastatură.

De curând am fost la restaurantul Pizza Hut din AFI Palace Cotroceni și, de îndată ce mi-am ocupat locul pe scaun, am observat că am o tastatură pe masă. Desigur, nu una adevărată, ci una de hârtie, însă bloggerul din mine s-a apucat să tasteze butoane și să spere că urmează să se întâmple ceva. Sper că nu m-a văzut nimeni.

Atunci când Cristi, care era alături de mine la masă, a întrebat un ospătar care-i povestea tastaturilor de hârtie din fața noastră, acesta a dat din umeri și-a răspuns sincer că habar nu are, adăugând că abia ce le-au primit. Eu continuam să tastez, sperând c-o să se întâmple ceva. C-așa am învățat de la doamna Simona Crețu, că dacă scrii ceva pe hârtie, o să se întâmple acel lucru.

Aparent, mi-a prins bine să mănânc peste o tastatură, obișnuit fiind cu cea a laptopului, iar meniul pe care-l comandasem s-a dovedit mai mult decât suficient pentru a-mi potoli foamea. Doar că apoi, ajuns acasă, am ținut neapărat să aflu ce se ascunde în spatele inițiativei Pizza Hut, și-am găsit planul ăsta al lor, cu detastaturizarea. Adică mai exact, ei vor să-ți arate că te poți bucura de o mâncare foarte bună în oraș, fără să-ți petreci timpul mâncând în fața unui monitor, acasă sau la birou. Cu mine au reușit.

Mai jos aveți și videoclipul în care povestesc cei de-acolo cum e cu detastataturizarea asta, care vine la pachet cu niște oferte faine. Eu mi-am luat, cu doar 15,90 lei un meniu din care am mâncat până la epuizare.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

8 Comments

 1. Ioana Radu

  14 septembrie 2015 - 10:48 am
  Răspunde

  Eu recunosc, m-as simti mult mai confortabil sa mananc cu tastatura sub farfurie. Cred, totusi, ca as simti cand mi-o ia ospatarul :))
  Mi se pare foarte smechera ideea. Ar trebui sa o adopte mai multe localuri. Nu de alta dar la mine in oras nu e Pizza Hut. Ar fi misto sa faca pe viitor.

  • Alexandru Ion

   14 septembrie 2015 - 11:00 am
   Răspunde

   Poți încerca să vii cu tastatura de-acasă în localurile în care mănânci de obicei. :))

   • Ioana Radu

    17 septembrie 2015 - 4:23 pm
    Răspunde

    Sunt suficient de ciudata. N-am nevoie si de o chestie ca asta :))

 2. Ema Georgescu

  21 septembrie 2015 - 10:14 am
  Răspunde

  un clip foarte interesant, dar sincer ma indoiesc ca cineva chiar pune farfuria pe tastatura…

  eu imping tastatura si imi fac loc…

  • Alexandru Ion

   21 septembrie 2015 - 10:22 am
   Răspunde

   Desigur, însă e mai degrabă o metaforă către faptul că mâncăm chinuit, în fața unui laptop, decât să ne bucurăm de o masă liniștită, departe de tehnologie. 🙂

 3. Iulian

  27 septembrie 2015 - 1:33 pm
  Răspunde

  Bine, bine, dar mouse-ul unde rămâne?
  Campanie e uber mişto, părerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.