Malaezu.ro

Mâine plec #PrinTaraHategului

E prima oară când ajung în Hațeg; ca să înțelegeți cam ce emoții mă încearcă, mai ales după ce m-am documentat puțin și am citit despre ce are de oferit zona aia. Și faptul c-o să merg alături de o gașcă de bloggeri într-un tur organizat special pentru noi acolo nu ajută mai deloc la domolirea sentimentului meu de nerăbdare.

#PrinTaraHategului se întâmplă între 4 și 6 noiembrie în Hațeg, iar toate poveștile de la fața locului pot fi urmărite pe rețelele de socializare fix pe hashtagul respectiv; prilej foarte bun pentru a sări cu un follow pe Instagram, acolo unde o să postez mai multe poze.

Pe scurt despre ce urmează să vizitez p-acolo: Cetatea Dacică Sarmizegetusa (da, n-am ajuns niciodată acolo, mă declar vinovat), Tăul fără fund, unde se află o floare carnivoră, Biserica Sf. Nicolae Densuș, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO, Rezervația de Zimbri Hațeg și Cetatea Colț. Între noi fie vorba, nici nu știu despre care să mă entuziasmez mai tare.

Dacă voi ați ajuns până acum prin Hațeg mi-ar plăcea să-mi spuneți cu ce impresii v-ați întors acasă, ce-ați vizitat, ce v-a plăcut, ce-mi recomandați, d-astea. C-apoi revin eu pe blog și povestesc despre cum a fost.


#PrinTaraHategului este un eveniment organizat de Călin Bobora, Raul Malea şi Alisa Bencău. Evenimentul este sponsorizat de Pensiunea Sarmis și susținut de Fermele ADO, ELIT și T&O Prodcom.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.